iGen NIPT szűrések

Nyitvatartási idő

Hétfő: 08:00 – 18:30
Kedd: 08:00 – 18:30
Szerda: 08:00 – 18:30
Csütörtök: 08:00 – 18:30
Péntek: 08:00 – 16:30

Bejelentkezés

Hisszük, hogy a magzat egészsége mindennél fontosabb.
Tudja meg, mit jelent a NIPT genetikai szűrőteszt és hogyan érdemes választania közülük!

Számos NIPT teszt típus elérhető hazánkban, az elérhető árú, leggyakoribb betegségekre fókuszáló verzióktól a prémium, teljes körű tesztekig. Centrumunkban a világon a legtöbbet alkalmazott NIPT szűrések, a Nifty-teszt és az egyik legkiválóbb európai teszt család, a TRISOMY tesztek elérhetők.

Mi emellett pedig abban hiszünk, hogy egy kiváló teszt önmagában nem elég. A leendő szülőknek szakértő információra, személyre szabott páciensútra van szükségünk, hiszen genetikai vizsgálatokról van szó, melyek jelentős anyagi befektetéssel járnak.Ezért legyen szó iGen Nifty vagy iGen Trisomy tesztekről, a várandós párok Centrumunkban és partnereinknél komplex szolgáltatásra számíthatnak.Szaktanácsadásra, hozzáértő orvosokra és teljes, szakmailag támogatott páciens útra, ha a teszt esetleg pozitív eredményt ad.

Olvassa el az alábbiakban, hogy mit jelent a NIPT szűrés és mik az egyes tesztek jellemzői!
A magzati szindrómákról pedig ebben a cikkünkben tudhat meg részletes információkat.

Mi a NIPT-teszt?

A Down-szindróma és számos egyéb genetikai rendellenesség szűrésében a NIPT, azaz nem invazív prenatális tesztek a legmodernebb, és legmegbízhatóbb nem-invazív, azaz beavatkozásmentes magzati vizsgálatok. Ezek alapja az felfedezés, hogy a születendő baba örökítőanyaga, azaz DNS-e, a várandósság alatt bejut az anya véráramába. Ezért az esetlegesen a kromoszómái anélkül válnak vizsgálhatóvá, hogy közvetlenül tőle vennénk mintát.

A NIPT-tesztek pontossága minden egyéb, ma létező prenatális szűrővizsgálatokénál nagyobb, azaz 99% feletti szűrési megbízhatóságra számíthat, bármely márkát választja is. A teszt típusától függően a szűrés a leggyakoribb rendellenességek vizsgálatától akár több mint 100 különböző genetikai betegségre, a baba minden kromoszómájának ellenőrzésére is kiterjedhet. Minden teszt kimutatja a baba nemét is. Érdekesség, hogy ezt az információt a hazai szabályozás miatt csak a 12. betöltött hét után tudhatják meg a leendő szülők.

iGen NIPT tesztjeink összefoglaló táblázata

A magzat
nemének megállapítása

Kedvezményes megerősítő vizsgálat pozitív eredmény esetén Centrumunkban

Ár: 129.000Ft

A magzat
nemének megállapítása

Kedvezményes megerősítő vizsgálat pozitív eredmény esetén Centrumunkban

Ár: 149.000Ft

A magzat
nemének megállapítása

Ingyenes megerősítő vizsgálat pozitív eredmény esetén Centrumunkban

Ár: 225.000Ft
(SMA opcióval 255.000Ft)

A magzat
nemének megállapítása

Ingyenes megerősítő vizsgálat pozitív eredmény esetén Centrumunkban

Ár: 229.000Ft
(SMA opcióval 259.000Ft)

A Nifty és a Trisomy tesztek bármelyike alkalmazható IVF eljárásból fogant, sajátsejtes és donorivarsejtes terhességben is. Ikervárandósság esetén a Down-, Edwards-, és Patau szindrómák szűrhetők kedvezményes Nifty és Trisomy Alap tesztekkel, ezen esetekben a Down-Edwards és Patau szindrómák vizsgálhatók, valamint a babák neme bizonyos esetekben.

A Nifty- tesztek szolgáltatója a hong-kongi székhelyű BGI, míg a Trisomy-teszteké a szlovák Medirex Group.

Amennyiben az összes, ma hazánkban elérhető tesztmárkát szeretné összehasonlítani, erről itt, a Babagenetika Egyesület weboldalán talál információt.

Miért érdemes iGen NIPT tesztet választania?

Genetikai szűrővizsgálatokról révén szó, mindennél fontosabb, hogy olyan magzati szűrőtesztet válasszon, mely mögött genetikai szakértő hazai intézmény áll. Miért?

Az egyik oka, hogy minden NIPT szás, márkanévtől és típustól függetlenül „csak” szűrőteszt, azaz a módszer sajátosságai miatt sosem képes 100%-os, azaz biztos eredményt adni. Ezért a megfelelő teszt kiválasztásában, a kockázatok elmagyarázásában és az eredmény értelmezésében a hozzáértő genetikai tanácsadás negatív eredmény esetén is rendkívül fontos. Ha pedig esetleg a teszt pozitív, elengedhetetlen, hogy a párokat hozzáértő szakértői csapat segítse végig a következő lépések során.

Ha az iGen Nifty vagy Trisomy tesztek valamelyikét választják, számos egyéb szolgáltatásra számíthatnak pozitív teszteredmény esetén.

  • Genetikai tanácsadás
  • FMF licensszel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező magzati diagnosztikus szülész-nőgyógyászok szakvéleménye
  • ingyenes, vagy kedvezményes kromoszómamintavétel (CVS/Amniocentézis) és kromoszómavizsgálat
  • hazai citogenetikai laboratóriumi háttér a ritka genetikai betegségekkel kapcsolatban

Mi soha nem engedjük el a párok kezét. Az iGen márkanév erre jelent garanciát.

Melyik NIPT-tesz  a legjobb?

Azt, hogy önnek melyik a „legjobb” NIPT teszt, vagy hogy egyáltalán javasolt-e ez a vizsgálat az ön számára, számos szempont befolyásolja. Ezért fontos, hogy kikérje szakorvosa véleményét.

Hazánk – és a világ – legnépszerűbb, ezért legtöbbször elvégzett prémium tesztje a Nifty-teszt, több mint 11 millió vizsgálattal.

Amennyiben anyagi vagy lelki megfontolásból csak a leggyakoribb genetikai betegségeket szűrő NIPT tesztet szeretne választani, ennek hazánkban elérhető, legkedvezőbb árú változata a Trisomy Alap teszt. Ez a teszt 99,9 százalékos megbízhatósággal szűri a három leggyakoribb kromoszóma-rendellenesség, azaz a Down -, Edwards – és Patau szindrómák kockázatát. Ezek közel 85 százalékát teszik ki az előforduló eltéréseknek.

A Trisomy-teszt XY ezt a négy további, nemi kromoszómával kapcsolatos eltérés szűrésével egészíti ki, tovább emelve a szűrés komplexitását. A Trisomy tesztek legújabb, prémium variánsa az iGen Trisomy-teszt Complete, mely több mint száz eltérést vizsgál, a baba teljes kromoszómaállományának szűrésével, akár már SMA szülői hordozóságszűréssel kiegészítve.

Fontos! Nem minden esetben javasolt NIPT szűrés elvégeztetése. Ha például magas kockázati eredményű kombinált szűrési, vagy rossz ultrahangos eredményt kapott, kezelőorvosa valószínűleg diagnosztikus tesztet fog önnek javasolni, melyekről itt olvashat!
Javasoljuk, hogy ne végeztessen NIPT szűrést olyan intézményben, ahol nem tud igénybe venni genetikai tanácsadást.

Az iGen Nifty-pro teszt

A NIFTY az egyik legjobb és legelterjedtebb prémium NIPT teszt, amely összesen 94 féle kromoszóma-rendellenesség kockázatát szűri, 5Mb eltérés méretig*. Ezek közül a leggyakoribb betegségek az úgynevezett triszómiák, azaz, ha a magzanak valamelyik kromoszómából a normális kettő helyett három van.
Ilyen triszómia például a Down-szindróma és két másik kromoszómális rendellenesség, az Edwards-szindróma és Patau-szindróma. Ezek köző soroljuk továbbá a nemi kromoszómák (X és Y) számbeli eltéréseit is(Klinefelter-szindróma, Turner szindróma, dupla Y-szindróma, tripla X-szindróma), melyeket a Nifty-pro teszt szintén vizsgál.
A teszt ezeken felül azonban még számos további eltérés, úgynevezett mikroduplikációs és mikrodeléciós szindrómák terhesség alatti felismerésére is szolgál. A Nifty-teszt részletes ismertetését megtalálja a nifty-teszt.hu weboldalunkon.

*Az 5MB felbontás minden vizsgált rendellenességre igaz, így a teszt nem szűri ki azokat a rendellenességeket, melyek a vizsgálati listában szerepelnek, de ennél a méretnél kisebbek.

Az iGen Trisomy-teszt

A Trisomy NIPT tesztek kiváló, európai, szintén nem invazív prenatális vértesztek Itt a kismamák több különböző komplexitású teszt típusból is választhatnak. Pontosságuk és megbízhatóságuk ugyanúgy 99% feletti, és minden várandós nőnél elvégezhetők, akik a biokémiai szűrőteszteknél magasabb megbízhatóságú vizsgálatot szeretnének a tesztek valamelyike által.

A Trisomy teszt Alap változata a Down-szindróma és a két másik leggyakrabban előforduló kromoszómális rendellenesség (Edwards-szindróma és Patau-szindróma) terhesség alatti kimutatására szolgál, azaz a 21-es,18-as vagy 13-as triszómiák kiszűrésére. Ezek a leggyakrabban, az estek 85%-ában előforduló betegségek. A teszt segítségével meghatározható a magzat neme is. Hazánkban a legkedvezőbb árú komplex triszómia szűrőteszt.

A Trisomy teszt XY az Alap teszthez képest további 4 nemi kromoszómát érintő genetikai hibát is vizsgál, azaz a Klinefelter-szindróma, a Turner szindróma, a dupla Y-szindróma, vagy a tripla X-szindróma esetleges jelenlétét. Ezáltal rendkívül átfogó eredményt nyújt.

A Trisomy teszt Complete Centrumunk egyik legkiválóbb prémium tesztje. A magzat teljes kromoszóma állományát vizsgálja, a Down-, Edwards-, Patau- szindrómák és nemi kromoszómarendellenességen felül több mint 100 mikrodeléciós és mikroduplikációs kromoszómabetegség kockázatának szűrésével, akár 3Mb méretig.

A tesztek részletes ismertetését megtalálja kapcsolódó oldalunkon: Trisomy-teszt, még bővebb információkért kérjük látogasson el a Trisomy-tesztek magyar nyelvű oldalára: trisomytest.hu.

További magzati és prenatális szűrőtesztjeink

iGen GeneSafe teszt

Az úgynevezett monogénes betegségeket szűrő GeneSafe teszt a NIFTY és a Trisomy-tesztekhez hasonlóan egy nem invazív prenatális vérteszt (NIPT), ez azonban nem a nagyobb, kromoszómális rendellenességeket vizsgálja, hanem egy-egy gén hibáját.

Ezzel a teszttel olyan, ritka betegségek szűrhetők, mint például a Noonan, vagy a Rett –szindrómák. Bár az egyes rendellenességek előfordulása viszonylag ritka, ezek összesített gyakorisága a Down szindrómáéhoz hasonló (~1/300 – ~1/600). A GeneSafe tökéletes kiegészítő vizsgálata a hagyományos kromoszómális magzati rendellenesség szűréseknek, melyek együttese és így a ma lehetséges legátfogóbb szűrési képet nyújtja a magzatról.

A vizsgálat a következő esetekben javasolható:

  • emelkedett az apai életkor (>40 év),
  • monogénes rendellenességekre utaló ultrahangos eltérések láthatók,
  • az invazív diagnosztikai eljárást el szeretnék kerülni,
  • a magas kombinált kumulatív kockázat miatt bármely terhes anya számára.

A vizsgálat egyszerű anyai vérvételi mintából készül, és a terhesség 10. hetétől érhető el. A teszt részletes ismertetését megtalálja kapcsolódó oldalunkon: GeneSafe teszt

iGen Carrier – Hordozóságszűrés

A „lappangó” genetikai betegségek hordozóságát a családtervezés megkezdésekor a legideálisabb vizsgálni, de a fogantatás után is érdemes erre szűrni. A hordozóság szűrés során egyszerű vérvétel történik, és ebben a mintában több száz, örökletesen előforduló genetikai betegség jelenlétét vizsgáljuk.

Ennek a vizsgálatnak a jelentősége, hogy a génjeink többsége két példányban (kópiában) van jelen DNS-ünkben. A hordozók egy hibás (mutáns) génkópiával rendelkeznek, amelynek hiányát az épen maradt másik példány pótolni tudja az ún. autoszómális recesszíven („lappangóan”) öröklődő betegségek esetén. Az ilyen, általunk vizsgált betegségek csak akkor alakulhatnak ki, ha az apa és az anya is ugyanannak a génnek a hibás kópiáját adja át a gyermekének.

A neves American Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) és American College of Medical Genetics and Genomics (ACMG) szakmai szervezetek szerint minden szülőképes korban lévő nő számára javasolt a hordozóság szűrés vizsgálat elvégzése.

A vizsgálatot genetikai tanácsadás előzi meg, amely során pontos információkat kaphat a hordozóság szűrés jelentőségéről. A vizsgálat tehát nők és férfiak számára egyaránt elérhető a családtervezés bármely szakaszában. A teszt részletes ismertetését megtalálja kapcsolódó oldalunkon: Hordozóságszűrés

Segítünk a döntésben

A szűrési módszerekről a szűrést megelőző tanácsadás során a párok részletes felvilágosítást kapnak. A szűrési módszer kiválasztásában szerepet játszanak a kismama életkora, a terhességi kor és az esetleges korábbi rendellenes terhesség(ek). Mindezek együttesen határozzák meg az adott terhesség esetében a magzati rendellenesség becsülhető kockázatát, szakembereink ezen adatok alapján tesznek konkrét javaslatot a Down-szűrés legcélszerűbb módszerére.

Vidéki partnereink

Amennyiben budapesti központunktól messze lakik, de szeretne kombinált tesztet, vagy NIPT tesztet végeztetni, FMF vizsgás vidéki partnereinket tudjuk javasolni.Partnereink listájának megtekintéséhez kérjük látogasson el tematikus honlapunkjainra:
Hol végzik el a vizsgálatot? – TRISOMYtest.hu
Hol érhető el a NIFTY-teszt? – NIFTY™-teszt

A szűrőteszt eredményétől függő további vizsgálatok

A 11-14. heti kombinált, vagy NIPT teszt eredmény alapján a várandósságot három csoportba soroljuk:

Az első – alacsony kockázatú – csoportba kerülnek azok, akiknél avizsgálat szindrómák jelenlétének valószínűsége kisebb, mint 1:1000. Náluk 18-20 hetesen kell elvégezni a genetikai ultrahang vizsgálatot.

A második, köztes kockázatú csoportba azok kerülnek, akiknél a vizsgált szindrómák kockázata 1:150 – 1:1000 között van. Az ő esetükben a Nifty-tesztet vagy a Trisomy-tesztet javasoljuk, amik a jelenleg elérhető legnagyobb pontosságú szűrőtesztek. Ezen túlmenően a köztes kockázatú csoportba tartozó kismamáknál a második trimeszterben külön genetikai ultrahanggal a Down-szindrómára jellemző elváltozásokat vizsgáljuk.

A harmadik csoportba azok kerülnek, akiknél valamely szűrési módszer pozitív eredményt adott, így várandósságuk magas kockázatú. Az ő esetükben magzatvíz- (AC) vagy méhlepény- (CVS) vizsgálatot javaslunk, mivel a jelenlegi magyar jogi szabályozás csak ezen vizsgálatokat fogadja el a Down-szindróma tekintetében diagnosztikus értékűnek.

Diagnosztikus vizsgálatok: CVS, AC

A méhlepényvizsgálatra (CVS vagy chorion boholy biopszia) akkor van szükség, ha a kombinált teszt eredménye pozitív lett. Ilyenkor a hasfalon keresztül egy vékony tű segítségével mintát vesznek a méhlepényből. Mivel a méhlepény is a magzat genetikai információit hordozza, a sejtek genetika vizsgálatával gyakorlatilag 100%-os eséllyel megerősíthető vagy kizárható a Down-szindróma, illetve minden számbeli és durva szerkezetbeli eltérés.

A magzatvízvizsgálatot (AC) a 15-19. héten végzik. A szakorvosok ultrahang segítségével (a hasfalon keresztül) egy tűvel vesznek magzatvizet, amelyben magzati eredetű, a magzattal genetikailag azonos sejtek találhatók.

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban mindig felhívjuk a kismamák figyelmét, hogy a méhlepény és a magzatvíz vizsgálata nem veszélytelen, 0,5-1%-kal megemeli a vetélés kockázatát. A kismamák döntik el, hogy beleegyeznek-e az ajánlott mintavételbe vagy sem.

Mivel a CVS is és az AC is egy magzatot veszélyeztető eljárás, ezeket csak megfelelő indikációval végezhetjük el. Ezek lehetnek többek között a 37 év feletti anyai életkor, számos ultrahangos jel, mint például a megvastagodott nyaki redő, pozitív szűrőteszt eredmény, anyai vagy apai kromoszóma vagy egyéb genetikai eltérés, előző terhességben előforduló kromoszóma rendellenesség. A beavatkozás szükségességét minden esetben genetikus határozza meg, egyben tájékoztatja a kismamát a kockázatokról és az alternatív lehetőségekről. A genetikai tanácsadás során minden esetben a kismama dönt arról, hogy a beavatkozást elvégezzék e nála vagy sem.

A méhlepény- és a magzatvízvizsgálatról ide kattintva olvashat részletesebben >>

Megosztás

Árak magzati diagnosztika

Intézetünkben kizárólag FMF (Fetal Medicine Foundation) minősítéssel rendelkező szakemberek végzik az ultrahang vizsgálatokat. Időpont egyeztetéshez kérjük, készítse elő az utolsó ultrahangos vizsgálati leletét. Az ultrahang vizsgálat teljes videó anyaga rögzítésre kerül, melyet egy email-ben küldött kódolt link használatával tud majd elérni és letölteni.

Korai ultrahang »
betöltött 10. terhességi hétig
26 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang »
11 - 13. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
11 - 13. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang »
18 - 21. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
18 - 21. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal ikerterhesség esetén,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
66 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
42 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez ikerterhesség esetén
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
54 000 Ft
Terhességi ultrahang
38 000 Ft
Terhességi ultrahang ikerterhesség esetén
50 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal »
A legalkalmasabb terhességi kor: 25-35. hét között. A vizsgálatot szakképzett, szülészeti-nőgyógyászati szonográfus végzi.
Az ár tartalmazza a terhességi ultrahangot, írásos leletet, nyomtatott fotót, és a videóanyagot.
42 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal ikerterhesség esetén
54 000 Ft
Kontroll ultrahang
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
28 000 Ft
Kontroll ultrahang ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
36 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat »
betöltött 20. terhességi héttől
42 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat ikerterhesség esetén
betöltött 20. terhességi héttől
54 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll
32 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
44 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
59 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat ikerterhesség esetén
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
71 000 Ft

A kombinált teszt Fetal Medicine Foundation (FMF) rendszerű kiterjesztett genetikai szűrővizsgálat, melyet a terhesség 11-13. hetében végzünk, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Down-szindróma és egyéb gyakori szindrómák szűrése.

Kombinált teszt »
11-13. terhességi héten végezhető, eredmény 1,5-2 óra alatt
59 000 Ft
Kombinált teszt ikerterhesség esetén
71 000 Ft
Szuperior Kombinált teszt-csomag»
Kombinált szűrés kiterjesztve első trimeszteri terhességi toxémia (preeclampsia) szűréssel
csak egyes terhesség esetén kérhető, 11-13. terhességi héten végezhető
71 000 Ft
Preeclampsia konzultáció
15 000 Ft

Az iGen NIPT szűrésekkel ön a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja születendő gyermeke egészségét. Bármely NIPT tesztünket is választja, a 99% feletti megbízhatóságon kívül komplex szolgáltatásra számíthat, sosem “csak” egy anyai vérteszt elvégzésére. Klinikai genetikusok, saját citogenetikai laborháttér és a legkiválóbb magzati diagnosztikus orvosok várják intézményünkben. Esetlegesen pozitív teszt eredmény esetén kedvezményes, vagy ingyenes invazív megerősítő vizsgálatot biztosítunk a választott teszt-típustól függően.

Legújabb és  legmodernebb NIPT tesztünk, a Trisomy Teszt COMPLETE a baba teljes genetikai állományát vizsgálja. A teszt kimutatja az összes kromoszóma számbeli eltérésének, valamint 100 feletti mikrodeléciós és mikroduplikációs szindrómának a kockázatát.

NIFY TESZTEK - Több mint 9 millió elvégzett vizsgálat világszerte
NIFTY-pro teszt »
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
225 000 Ft
NIFTY-pro teszt SMA »
10-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap, SMA 9-10 munkanap
255 000 Ft
NIFTY teszt ikerterhesség esetén
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
195 000 Ft
NIFTY-pro teszt + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

267 000 Ft
NIFTY-pro teszt SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

294 000 Ft
NIFTY teszt ikerterhesség esetén + Kombinált teszt kedvezményes csomag
11-13. terhességi héten végezhető
249 000 Ft
TRISOMY TESZTEK - Kiváló európai NIPT tesztek minden igényre
Trisomy Teszt ALAP »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
129 000 Ft
Trisomy Teszt XY »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
149 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
229 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA »
11-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap, SMA 9-10 munkanap
259 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

271 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag
298 000 Ft
GENESAFE TESZT - Bizonyos gén-szintű eltérések szűrésére
GeneSafe teszt »
monogénes betegségek prenatális szűrése, 10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 10-15 munkanap
259 000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

32 000 Ft
A diagnosztikus értékű magzati kromoszóma vizsgálatokat méhlepényből vagy magzatvízből végezzük abban az esetben ha a kombinált szűrés, a NIPT teszt vagy a genetikai ultrahang ezt indokolttá teszi.
Méhlepény biopszia (CVS) »
eredmény egy hét alatt
140 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) ikerterhesség esetén
215 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
125 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) »
eredmény három hét alatt
160 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) ikerterhesség esetén
250 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
145 000 Ft
Prenatalis mintavétel
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
42 000 Ft
Prenatalis mintavétel ikerterhesség esetén
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
54 000 Ft
Prenatalis array CGH
220 000 Ft
Prenatalis array CGH (iker)
330 000 Ft

A terhesség alatt terhességi cukorbetegség alakulhat ki a kismamák egy részénél, amely állapot a legtöbb esetben csak a várandósság idejére korlátozódik. Centrumunkban diabetológus és dietetikus szakemberek segítenek Önnek a terhességi cukorbetegség kezelésében.

Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft

Abban az esetben, ha a kismama korábban meddőség miatt – például ismétlődő vetélés esetén – immunológiai kezelésben részesült, akkor a várandósság alatt ezen a szakrendelésen történik a szükséges gyógyszeres terápia beállítása.

Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
42 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció
személyes vagy online konzultáció
27 000 Ft

Minden olyan vizsgálat, amelyre a várandósság alatt szükség lehet: terhesgondozás szolgáltatásunk keretében nyomon követjük a magzat fejlődését, biztosítjuk a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények megelőzését.

Terhesgondozásunk a kötelezően előírt vizsgálatokon felül számos extra szolgáltatással kiegészülve várja a leendő szülőket!

Terhesgondozás - Első trimeszter»

Komplex ultrahangos és laborvizsgálatok, valamint Szuperior Kombinált teszt a Down- szindróma és
egyéb triszómiák, valamint preeklapszia szűrése céljából
150 000 Ft
Terhesgondozás - Második trimeszter»

Átfogó ultrahangos és részletes laborvizsgálatok, második genetikai ultrahang,
immár extra 4D/5D Babamozival kiegészülve
150 000 Ft
Terhesgondozás - Harmadik trimeszter »

A teljeskörű harmadik trimeszteri vizsgálatokon felül rendkívül gyakori szakorvosi találkozók,
valamint csecsemőápolási tanfolyam várja a nálunk gondozott kismamákat
190 000 Ft
Terhesgondozás - Első trimeszter, ikerterhesség esetén »
160 000 Ft
Terhesgondozás - Második trimeszter, ikerterhesség esetén »
160 000 Ft
Terhesgondozás - Harmadik trimeszter, ikerterhesség esetén »
200 000 Ft
Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft
A szülésfelkészítő tanfolyam célja, hogy a kismamák tudatosan felkészülhessenek a szülésre, és ne érjék őket meglepetésként a szülőszobán esetlegesen bekövetkező váratlan események.
Szülésfelkészítő - babagondozó tanfolyam (online) »
17 000 Ft
A kinesio tape várandós kismamáknak is ajánlott, ugyanis serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít, és segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az ízületeket.
Kinesio tape - első alkalom »
egy terület
6 000 Ft
Kinesio tape - kontroll ragasztás
5 500 Ft
Kinesio tape - plusz terület (/db)
3 000 Ft
Kinesio tape 5 alkalmas ragasztás bérlet
alkalmanként egy területre vonatkozik
24 000 Ft
Go to Top