Magzati és várandósság alatti genetikai szűrőtesztek (iGen)

Ma már számos különböző beavatkozás-mentes teszt áll rendelkezésére a leendő szülők számára magzatuk genetikai egészségének szűréséhez. Klinikai genetikusaink, biológusaink és szakorvosaink segítenek a megfelelő vérvizsgálat kiválasztásában és az esetlegesen szükséges további vizsgálatokban egyaránt.

Szülői hordozóságszűrés
787 gén vizsgálatával

Hisszük, hogy a magzat egészsége mindennél fontosabb.
Tudja meg, mit jelentenek a  genetikai szűrőtesztek és hogyan érdemes választania közülük!

Számos NIPT teszt típus elérhető hazánkban, az elérhető árú, leggyakoribb betegségekre fókuszáló verzióktól a prémium, teljes körű tesztekig. Centrumunkban a világon a legtöbbet alkalmazott NIPT szűrések, a Nifty-teszt és az egyik legkiválóbb európai teszt család, a TRISOMY tesztek elérhetők.

Mi emellett pedig abban hiszünk, hogy egy kiváló teszt önmagában nem elég. A leendő szülőknek szakértő információra, személyre szabott páciensútra van szükségünk, hiszen genetikai vizsgálatokról van szó, melyek jelentős anyagi befektetéssel járnak. Ezért legyen szó iGen Nifty vagy iGen Trisomy tesztekről, a várandós párok Centrumunkban és partnereinknél komplex ellátásra számíthatnak az iGen NIPT szolgáltatás keretében. Szaktanácsadásra, hozzáértő orvosokra és teljes, szakmailag támogatott páciens útra, ha a teszt esetleg pozitív eredményt ad.

Olvassa el részletesen, hogy mit jelent a NIPT szűrés és mik az egyes tesztek jellemzői!