IVF és Endometriózis Centrumok, valamint Szülészeti partnereink

Semmelweis Egyetem

A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Asszisztált Reprodukciós Centruma teljes kapacitással és szakmai spektrummal 2020. február 17-től fogadja pácienseit. A Centrumban a társadalombiztosítási jogosultsággal rendelkező betegek ellátása térítésmentes.

Budai Meddőségi Centrum logó

Az ország egyik nagy állami meddőségi és lombik bébi centruma, amely a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik hazánkban. A centrumban nőgyógyászati, ultrahang vizsgáló, endokrin és sperma valamint korszerű szövettenyésztő és fagyasztó laboratórium működik.

Magyarországon 2022-ben 88,400 gyermek jött világra a KSH adatai szerint, melyből 1800-2000 asszisztált reprodukció útján fogant. A 2022-ben született gyermekek 0.64%-a a budapesti Istenhegyi úti Dunamenti REK kezelései eredményeként született meg.

Gyncare logo

A Gyncare Szlovákia egyik legnagyobb mesterséges reprodukciós intézménye, a kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Orvostudományi Karának partnerkórháza. A kassai és nyitrai intézmények sikerességi rátája közel 50%. Mindkét intézmény magyarul beszélő koordinátorokkal várja a hozzájuk fordulókat.

Az Endoteam, mint intézményeken átívelő munkacsoport évek óta azt a célt tűzte ki, hogy az endometriózissal élő páciensek életminőségét javítsa. Komplex diagnosztikai és kezelési lehetőségekkel illetve odafigyeléssel már számtalan nő sikeres gyógyulásában segédkeztünk.

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán célunk, hogy pácienseink professzionális és személyre szabott ellátását exkluzív, budai környezetben biztosítsuk. Egyetemi szellemiségünk, orvosaink és szakdolgozóink közös múltja alapozza meg a legmagasabb szakmai színvonalat, melyről hosszú évek óta együtt dolgozó csapatként gondoskodunk.

Laboratóriumi partnereink

Medirex

Az Európa egyik legszélesebb diagnosztikai teszt portfóliójával rendelkező Medirex intézményünk Trisomy-tesztjének kiváló szolgáltatója.

Medirex

Hordozóságszűrésben  partnerünk az Invitae, melyben világszerte több mint egymillióan bíznak egészségükért.

Medirex

Monogénes és egyéb genetikai vizsgálataink szolgáltatója az öröklődő betegségek diagnosztikájának specialistája, a Blueprint Genetics.

BGI

A Ziwig vállalat a Ziwig Endotest®, az endometriózis labordiagnosztikai vizsgálatának gyártója

Medirex

A Bioarray diagnosztikai és kutatási laboratóriumi központ a molekuláris biológia legmodernebb technológiáinak szakértője.

BGI

A BGI Genomics a világ vezető genomszekvenálási és proteomikai szolgáltatója, a NIFTY™-teszt kifejlesztője.

Megosztás

Rólunk

Go to Top