Elérhetőségeink

Tisztelt Pácienseink!

Az alábbiak szerint kérjük együttműködésüket a kockázatok minimalizálása érdekében:

  • A klinika épületébe csak a vizsgálatra érkezők léphetnek be, kivéve az alábbiakban felsorolt szolgáltatások, amelyek esetében egy fő felnőtt kísérő megengedett: terhességi ultrahang vizsgálatok, babamozi, magzatvízvétel vagy lepényi mintavétel, első meddőségi/családtervezési/sikertelen terhességi szakorvosi konzultáció.
  • Gyermek csak akkor tartózkodhat az épületben, ha ő a vizsgálat alanya. A gyermeket egy szülő kísérheti.
  • Belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező.
  • Az Intézet egész területén kötelező az arcmaszk viselése és a legalább 1,5 méteres távolságtartás.
  • Testhőmérséklet mérésével és járványügyi kérdőív kitöltésével a gyanús eseteket szűrni kell.

Amennyiben lázas, felső légúti panaszai vannak, kérjük hívja intézetünket a vizsgálat időpontjának módosítása érdekében. A szakmai irányadás szerint a 37,5 °C feletti hőmérsékletű személy magas kockázatúnak minősül, esetükben az ellátás és az Intézet területén történő tartózkodás nem lehetséges.
Kérjük, hogy igazolt COVID fertőzés esetében a tünetek megjelenésétől számított 30 napra kérjen időpontot, orvosaink, munkatársaink és a többi páciens védelmének érdekében. Igazolt COVID fertőzés után 14 nappal végzett Antigén/PCR teszt negativitása és teljes tünetmentesség esetén szolgáltatásainkat a negatív lelet felmutatásával igénybe veheti.
Bizonyos esetekben a vizsgáló személyzet további óvintézkedés alkalmazását láthatja szükségesnek. Ezek betartása kötelező, ellenkező esetben a vizsgálat megtagadható.
Kérjük, hogy az adminisztráció meggyorsítása érdekében – amennyiben lehetősége van rá – az alábbi linkről letölthető COVID kérdőívet kinyomtatva, kitöltve hozza magával.

COVID Kérdőív letöltése »

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Istenhegyi Géndiagnosztika Centrum

Azonnali on-line időpont foglalás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy rendeléseink szakmai okokból kifolyólag nem teljes körűen foglalhatók on-line. Megértésüket köszönjük!

On-line bejelentkezés nőgyógyászat
On-line bejelentkezés szakrendelések