Elérhetőségeink

Tisztelt Pácienseink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Centrumunk november 5-én pénteken 14:00 óráig tart nyitva. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Pácienseink!

Az alábbiak szerint kérjük együttműködésüket a kockázatok minimalizálása érdekében:

 • A klinika épületébe csak a vizsgálatra érkezők léphetnek be, kivéve az alábbiakban felsorolt szolgáltatások, amelyek esetében egy fő felnőtt kísérő megengedett: terhességi ultrahang vizsgálatok, babamozi, magzatvízvétel vagy lepényi mintavétel, első meddőségi/családtervezési/sikertelen terhességi szakorvosi konzultáció.
 • Gyermek csak akkor tartózkodhat az épületben, ha ő a vizsgálat alanya vagy a felügyeletét nem tudják egyéb módon megoldani. Ezzel is igyekszünk csökkenteni az épületben lévő személyek számát. A vizsgálatra érkezett gyermeket egy szülő kísérheti.
 • Belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező.
 • Az Intézet egész területén kötelező az arcmaszk viselése és a legalább 1,5 méteres távolságtartás.
 • Testhőmérséklet mérésével és járványügyi kérdőív kitöltésével a gyanús eseteket szűrni kell.
Amennyiben lázas, felső légúti panaszai vannak, kérjük hívja intézetünket a vizsgálat időpontjának módosítása érdekében. A szakmai irányadás szerint a 37,5 °C feletti hőmérsékletű személy magas kockázatúnak minősül, esetükben az ellátás és az Intézet területén történő tartózkodás nem lehetséges.

Kérjük, hogy igazolt COVID fertőzés esetében a tünetek megjelenésétől számított 30 napra kérjen időpontot, orvosaink, munkatársaink és a többi páciens védelmének érdekében. Igazolt COVID fertőzés után 14 nappal végzett Antigén/PCR teszt negativitása és teljes tünetmentesség esetén szolgáltatásainkat a negatív lelet felmutatásával igénybe veheti.

Bizonyos esetekben a vizsgáló személyzet további óvintézkedés alkalmazását láthatja szükségesnek. Ezek betartása kötelező, ellenkező esetben a vizsgálat megtagadható.

Kérjük, hogy az adminisztráció meggyorsítása érdekében - amennyiben lehetősége van rá - az alábbi linkről letölthető COVID kérdőívet kinyomtatva, kitöltve hozza magával.

COVID Kérdőív letöltése »

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Istenhegyi Géndiagnosztika Centrum

Azonnali on-line időpont foglalás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy rendeléseink szakmai okokból kifolyólag nem teljes körűen foglalhatók on-line. Megértésüket köszönjük!

On-line bejelentkezés nőgyógyászat
On-line bejelentkezés szakrendelések

Telefon

Mobiltelefonos böngészőből kattintásra hívható telefonszámok. Fővonalunk foglaltsága esetén kérjük tárcsázza mobilszámainkat!

+36 1 580 8600
+36 1 580 8660
Visszahívás kérése
+36 1 580 8688 FAX

Kapcsolatfelvételi űrlap


  Címünk

  1125 Budapest, Zalatnai utca 2.

  Nyitvatartási idő

  Hétfő 08:00 – 18:30
  Kedd 08:00 – 18:30
  Szerda 08:00 – 18:30
  Csütörtök 08:00 – 18:30
  Péntek 08:00 – 16:30

  On-line adatfelvétel

  Ha még nem járt nálunk, kérjük, hogy érkezés előtt, akár még otthonról on-line regisztrálja személyes adatait az alábbi gombra kattintva! A regisztráció során kapott azonosítót kérjük jegyezze fel vagy hozza magával, ezzel gyorsítani tudja a páciensfelvétel időigényét, és hozzájárul a torlódások megelőzéséhez.

  On-line adatfelvétel

  E-mail

  Időpont egyeztetés:
  recepcio@gendiagnosztika.hu

  Egyéb információk:
  info@gendiagnosztika.hu

  Panaszkezelés:
  panaszkezeles@gendiagnosztika.hu

  PR és sajtókapcsolatok:
  soos.reka@gendiagnosztika.hu

  Megközelítés

  BKV:

  21A és 21-es busszal a Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) a negyedik, vagy a Déli pályaudvartól a harmadik, (Szent Orbán téri) megállóig.

  Autó:

  Alkotás út irányából
  Déli pályaudvarnál jobbra > Nagyenyed utca folytatása az > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  BAH csomóponttól
  Jagelló út > Stromfeld Aurél út > Orbánhegyi út > Szent Orbán tér > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  Parkoló: a Zalatnai utcából nyílik, jobbkéz felől. FONTOS INFORMÁCIÓ: A Zalatnai utca felülről egyirányú. Balra az Istenhegyi Klinika parkolója van, amelyet pácienseink sajnos nem tudnak használni. Kérjük a kellemetlenségek elkerülése végett ügyeljenek arra, hogy a jobbra nyíló parkolót használják vagy a környező utcák ingyenes parkoló helyeit vegyék igénybe! Köszönjük!

  GPS-koordináták: 47.501576 19.007592

  Navigáció indítása

  Megosztás

  Rólunk

  Go to Top