Főoldal/Rólunk/Kapcsolat

Elérhetőségeink

COVID INFORMÁCIÓK

Az alábbiak szerint kérjük együttműködésüket a kockázatok minimalizálása érdekében, intézményünk saját, belső szabályzata értelmében:

 • A vizsgálatra érkező pácienst maximum EGY FŐ kísérheti
 • Az épületben tartózkodók számának csökkentése érdekében kérjük, amennyiben meg tudják oldani, gyermeket ne hozzanak magukkal a vizsgálatra
 • Ha a gyermek a vizsgálat alanya, ez esetben mindkét szülő részt vehet a vizsgálaton
 • Belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező.
 • Az arcmaszk viselése kötelező az Intézmény egész területén tartózkodó felnőttek és gyermekek részére is (6 éves kor felett mindenképpen és alatta is, ha a gyermek tolerálja.)

Ha Ön lázas, felső légúti panaszai vannak, kérjük hívja intézetünket a vizsgálat időpontjának módosítása érdekében. A szakmai irányadás szerint a 37,5 °C feletti hőmérsékletű személy magas kockázatúnak minősül, esetükben az ellátás és az Intézet területén történő tartózkodás nem lehetséges. Igazolt COVID fertőzés, vagy egy háztartásban élő személy COVID pozitivitása esetén a COVID teszttől számított 7. nap után lehet időpontot kérni, 3 nap tünetmentesség esetén.

Bizonyos esetekben a vizsgáló személyzet további óvintézkedés alkalmazását láthatja szükségesnek (például hőmérséklet mérés, járványügyi kérdőív kitöltése). Ezek betartása kötelező, ellenkező esetben a vizsgálat megtagadható.

Please click here for information in English

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Istenhegyi Géndiagnosztika Centrum

Időpontfoglalás

Kérjük, készítse elő eddigi leleteit a foglaláshoz!

Online

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy  szakmai okokból nem minden rendelésünkre  foglalható időpont on-line. Ilyen esetekben az időpontfoglalási kéréseket telefonon várjuk!

Online bejelentkezés

Telefon

Alább találja telefonos elérhetőségeinket Call Centerünkhöz.
(A telefonszámok mobiltelefonos böngészőből kattintásra hívhatók.)

+36 1 580 8600
+36 1 580 8688 FAX

Címünk

1125 Budapest, Zalatnai utca 2.

Nyitvatartási idő

Hétfő 08:00 – 18:30
Kedd 08:00 – 18:30
Szerda 08:00 – 18:30
Csütörtök 08:00 – 18:30
Péntek 08:00 – 16:30

E-mail

Időpont egyeztetés:
recepcio@gendiagnosztika.hu

PR és sajtókapcsolatok:
soos.reka@gendiagnosztika.hu

Panaszkezelés:
panaszkezeles@gendiagnosztika.hu

On-line adatfelvétel

Ha még nem járt nálunk, kérjük, hogy érkezés előtt, akár még otthonról on-line regisztrálja személyes adatait az alábbi gombra kattintva! A regisztráció során kapott azonosítót kérjük jegyezze fel vagy hozza magával, ezzel gyorsítani tudja a páciensfelvétel időigényét, és hozzájárul a torlódások megelőzéséhez.

On-line adatfelvétel

Hírlevél feliratkozás

      
  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

  Megközelítés

  BKV:

  21A és 21-es busszal a Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) a negyedik, vagy a Déli pályaudvartól a harmadik, (Szent Orbán téri) megállóig.

  Autó:

  Alkotás út irányából
  Déli pályaudvarnál jobbra > Nagyenyed utca folytatása az > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  BAH csomóponttól
  Jagelló út > Stromfeld Aurél út > Orbánhegyi út > Szent Orbán tér > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  Parkoló: a Zalatnai utcából nyílik, jobbkéz felől. FONTOS INFORMÁCIÓ: A Zalatnai utca felülről egyirányú. Balra az Istenhegyi Klinika parkolója van, amelyet pácienseink sajnos nem tudnak használni. Kérjük a kellemetlenségek elkerülése végett ügyeljenek arra, hogy a jobbra nyíló parkolót használják vagy a környező utcák ingyenes parkoló helyeit vegyék igénybe! Köszönjük!

  GPS-koordináták: 47.501576 19.007592

  Navigáció indítása

  Megosztás

  Rólunk

  Go to Top