Főoldal/Rólunk/Kapcsolat

Elérhetőségeink

Tisztelt Páciensünk!

A koronavírus járvány fellángolása miatt újabb intézkedések bevezetését/visszavezetését tartjuk szükségesnek a fertőzés megelőzésére.
2020.10.13-tól érvényben lévő intézkedések:

 • a várandóssági ULTRAHANG vizsgálatokon a vizsgálandó kismama mellett egy fő kísérő részvételére van lehetőség, a többi rendelésünkre kérjük egyedül érkezzenek
 • gyermek csak akkor tartózkodhat az épületben egy fő felnőtt kísérővel, ha ő a vizsgálat alanya,
 • kötelező a kézfertőtlenítés belépéskor,
 • testhőmérséklet mérésével és járványügyi kérdőív kitöltésével a gyanús eseteket szűrni kell (a szakmai irányadás szerint a 37,5 °C feletti hőmérsékletű személy magas kockázatúnak minősül, esetükben az ellátás és az Intézet területén történő tartózkodás nem lehetséges),
 • az Intézet egész területén arcmaszkot kell viselni (lehetőség szerint hozzon magával),
 • ügyelni kell a legalább 1,5 méteres távolságtartásra.

Nyitvatartási idő

Hétfő 08:00 – 18:30
Kedd 08:00 – 18:30
Szerda 08:00 – 18:30
Csütörtök 08:00 – 18:30
Péntek 08:00 – 16:30

Kapcsolatfelvételi űrlap


  Telefon

  Mobiltelefonos böngészőből kattintásra hívható telefonszámok. Fővonalunk foglaltsága esetén kérjük tárcsázza mobilszámainkat!

  On-line adatfelvétel

  Ha még nem járt nálunk, kérjük, hogy érkezés előtt, akár még otthonról on-line regisztrálja személyes adatait az alábbi gombra kattintva! A regisztráció során kapott azonosítót kérjük jegyezze fel vagy hozza magával, ezzel gyorsítani tudja a páciensfelvétel időigényét, és hozzájárul a torlódások megelőzéséhez.

  E-mail

  Időpont egyeztetés:
  recepcio@gendiagnosztika.hu

  Egyéb információk:
  info@gendiagnosztika.hu

  Pénzügy:
  iroda@gendiagnosztika.hu

  Megközelítés

  BKV:

  21A és 21-es busszal a Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) a negyedik, vagy a Déli pályaudvartól a harmadik, (Szent Orbán téri) megállóig.

  Autó:

  Alkotás út irányából
  Déli pályaudvarnál jobbra > Nagyenyed utca folytatása az > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  BAH csomóponttól
  Jagelló út > Stromfeld Aurél út > Orbánhegyi út > Szent Orbán tér > Istenhegyi út > Tusnádi köz >Tusnádi utca > Zalatnai utca

  Parkoló: a Zalatnai utcából nyílik, jobbkéz felől. FONTOS INFORMÁCIÓ: A Zalatnai utca felülről egyirányú. Balra az Istenhegyi Klinika parkolója van, amelyet pácienseink sajnos nem tudnak használni. Kérjük a kellemetlenségek elkerülése végett ügyeljenek arra, hogy a jobbra nyíló parkolót használják vagy a környező utcák ingyenes parkoló helyeit vegyék igénybe! Köszönjük!

  GPS-koordináták: 47.501576 19.007592

  Go to Top