Alapítványok

Centrumunk számára kiemelten fontos az olyan ügyek támogatása, melyek által azok is hozzájuthatnak a kimagasló színvonalú magánellátáshoz, akik számára ez megoldhatatlan anyagi terhet jelentene.

Babagenetika Egyesület

Az egyesület célja végigkísérni a családtervezés minden állomását a fogantatást megelőző időszaktól a várandósságon át egészen a gyermek megszületését követő csecsemőkorig. Az Élet.érzés hídként szolgál a magyar egészségügy, az állam és a családalapításról, illetve -bővítésről álmodozó közösségünk számára.

Magyar Hypospadiasis Alapítvány

A Magyar Hypospadiasis Alapítvány azért dolgozik, hogy információt és időről időre támogatást nyújtson azon szülők számára, akiknek a betegséggel érintett kisfiákat magánellátásban, a lehető legkiválóbb elérhető ellátásban szeretnék kezeltetni, anyagi lehetőségeik azonban korlátozottak.

Endometriózis Magyarország

A szerencsére ma már sokak által ismert Alapítvány az endometriózisban szenvedőkért és a betegséggel kapcsolatos ismeretterjesztésért dolgozik.
Töltse le az Alapítvány komplex menstruációs és termékenységi naptár applikációját, a Lucy-t!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány

A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány sok éve tesz rengeteget a Lyme betegek segítéséért és a magyar emberek és családok támogatásáért. Közösségi média oldalukon számos aktivitást és a betegséggel kapcsolatos ismeretterjesztés követhető nyomon.

Az SMA Egyesület sok éve tesz rengeteget átfogóan az SMA betegekért, többek közt információ közvetítés, összefogás, érdekképviselet, gyógyítással kapcsolatos segítségnyújtás, kutatási támogatás és adománygyűjtés által.

A Mályvavirág Alapítvány víziója szerepet vállalni abban, hogy ne legyen HPV a világban, és elérni azt, hogy minden nőgyógyászati daganattal érintett időben eljusson a Mályvavirág Alapítványhoz. Segítik a nőgyógyászati daganattal érintetteket, a benne lévőknek és a környezetüket.

Megosztás

Rólunk

Go to Top