Partnereinknek

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum több mint húsz éve a hazai orvosi diagnosztika, kiváltképp a prenatális szűrések és diagnosztika meghatározó magánegészségügyi szereplője. Köszönhető mindez többek közt kiváló laboratóriumi szakembereinek, biológusainak és klinikai genetikusainak,  közép-európai szinten is kiemelkedően modern eszközparkjának, valamint kimagasló szaktudású orvos partnereinek.
Laboratóriumi szakemberei olyan tesztek és vizsgálatok hazai szakértői, mint az országosan elérhető iGen Nifty, Trisomy és Genesafe tesztek, speciális genetikai hajlamteszteket, vagy molekuláris allergiavizsgálatokat. Az intézmény az országban egyedülálló módon végez például preimplantációs genetikai diagnosztikai vizsgálatokat is.

Kiemelt tesztjeink és vizsgálataink

Trisomy-tesztek

NIfty-pro teszt

További genetika szűrések

Bizalom és szakértelem a prenatális szűrésekben és speciális labordiagnosztikában

Célunk, hogy a kiváló hazai szülész-nőgyógyászok partnerei lehessünk a legjobb magzati szűrésekben. Citogenetikai laboratóriumunk több mint 10 év tudásával l és közel 40 000 NIPT szűrőteszt tapasztalatával rendelkezik, és biológus szakembereink olyan szakmai hátteret képesek nyújtani, melyre mindig számíthatnak.

Miért válassza az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumot partneréül?

Tovább olvasáshoz kérjük kattintson!

Csapatunk várja megkeresését

  • Régi Marianna: +36 30 435 9180
  • Birtha Ágnes: +36 30 126 4479
  • Tóth Barbara: +36 30 179 5811

Laboratórium (kizárólag szakmai kérdésekben): +36 30 789 4737