Hypospadiasis Centrum

E kevéssé ismert húgycsőfejlődési eltérés minden 100 fiúgyermekből legalább 1-et érinthet. Kialakulásának oka jelenleg még nem ismert. Korai életkorban, a rendellenesség fokozatától függően azonban műtéti eljárásokkal akár teljes mértékben korrigálható.

Fontos, hogy a műtét olyan intézményben történjen, ahol nagyon sok ilyen problémát műtenek, így lehet ugyanis biztosítani a megfelelő ellátást, mely gyermeknek és a szüleinek is a lehető legkisebb terheléssel és legjobb eredménnyel kecsegtet. Az Istenhegyi Géndiagnosztika több mint egy évtizede foglalkozik e rendellenességgel és nyújt kiváló színvonalú műtéti ellátást.

Egyéb rendeléseinkre kíváncsi? Gyermekrendeléseinket itt, felnőtt szakrendeléseink listáját itt találja.

Szolgáltatások és tájékoztatók

Az Istenhegyi Géndiagnosztikán folyamatosan elérhető a betegség műtéti ellátása.
Dr. Pirót László folyamatosan, míg Professzor Ahmed Hadidi, évi három alkalommal, márciusban, júliusban és novemberben tart személyes konzultációt és végez műtéteket intézményünkben. Amennyiben gyermekénél születésekor e betegséget diagnosztizálták, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb jelentkezzen be Centrumunkba urológiai konzultációra az ellátási terv összeállítása céljából, mert az ellátás megkezdésének nemzetközileg javasolt ideális időpontja 6-12 hónapos korban van.

 Jelentkezés, további részletes információk a 06 1 580 8600-ás telefonszámon kérhetők. Prof.Hadidi műtétei kapcsán pedig kérjük, keressék a doktor úr asszisztensét, Rády Annamáriát a +36 30 971 4856 számon.

Partnerünk, a Magyar Hypospadiasis Alapítvány abban segíthet, hogy a műtéti ellátáshoz időről időre pályázati úton néhány család műtétiköltségeihez hozzá tudjon járulni.