Nőgyógyászati vizsgálatok

Az Istenhegyi Nőgyógyászati és Családtervezési Centrumban teljes körű nőgyógyászati ellátást kínálunk minden nőnek. A páciensek kiemelt figyelmet és tanácsadást kapnak minden nőgyógyászati probléma esetén, hiszen orvosaink magas szakértelemmel és többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, a kínált szolgáltatások összekapcsolódása révén pedig jobban átlátják az egyes panaszokat, problémákat.

A Géndiagnosztikai Központ laboratóriumával együttműködve a nőgyógyászati vizsgálatok, azok eredményének elemzése a hagyományosnál sokkal rövidebb idő alatt elkészül. Továbbá így olyan genetikai vizsgálatok szűrésére is lehetőség van, amelyekből kiderül, hogy mely és milyen típusú nőgyógyászati megbetegedésekre, fertőzésekre és egyéb súlyos következményekkel járó betegségekre vagyunk hajlamosak.

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum az alábbi nőgyógyászati szolgáltatásokkal foglalkozik:

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Már egészen a tinédzserkortól elengedhetetlen az ismétlődő megjelenés az orvosnál. Ezzel olyan súlyos betegségek ismerhetők fel időben, amelyek komoly szövődményeket is okozhatnak. Elkerülhető a méhnyakrák, a mélyvénás trombózis, ráadásul a meddőség is. Centrumunkban kiemelt figyelmet fordítunk a betegségek megelőzésére, és erre biztatjuk pácienseinket is.

Kérdés esetén vagy időpont-egyeztetéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

Nőgyógyászat