Horkolásgátlás

Kiemelt szolgáltatásaink

A horkolásról

Horkolás akkor jelentkezik, amikor a garat egy része alváskor ellazul és remegni kezd. A felnőttek jelentős része alkalmanként, minden negyedik ember pedig rendszeresen horkol. Párunk például igencsak megszenvedheti éjjeli hangoskodásunkat: idővel kialvatlanná válik, fáradékony és ingerült lesz, ez pedig akár a korábban harmonikusan működő párkapcsolat felbomlásához is vezethet. Mit tehetünk?

Ha rendszeresen horkolunk, mindenképp érdemes tennünk valamit, a horkolás ugyanis nemcsak párunkat zavarhatja, hanem különféle egészségügyi problémákhoz is vezethet. Ha nyugtalanul alszunk, és a saját horkolásunkra mi magunk is időnként felriadunk, akkor idővel fejfájóssá, ingerlékennyé és koncentráció-képtelenné válunk, ez pedig sem a karrierünknek, sem a magánéletünknek nem használ.

A horkolás jele lehet az „obstruktív alvási apnoé” nevű betegségnek is, amely előbb vagy utóbb komolyabb egészségkárosodáshoz vezet: hosszútávon a magas vérnyomás, a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatának emelkedésével is számolnunk kell. Az alvási apnoé egyszerűen vizsgálható egy hazavihető, éjszakára felszerelhető vizsgálóeszközzel.

Miért tennénk ki magunkat a horkolással járó súlyos szövődményeknek, ha ha a problémánkra akár létezhet egyszerű megoldás? Mert létezik megoldás. Klinikánkon a horkolásra tartós megoldást nyújtó rádiófrekvenciás és lézeres műtéteket egyaránt végezzük.

Megosztás

Horkolásgátlás szolgáltatásaink és árlista

Horkolásgátlás szakorvosi vizsgálat
26 000 Ft
Horkolásgátlás kontroll vizsgálat
22 000 Ft
Horkolásgátlás konzultáció
12 000 Ft
Rádiófrekvenciás horkolásgátló műtét »
első műtét
115 000 Ft
Rádiófrekvenciás horkolásgátló műtét
második műtéttől
85 000 Ft
Rádiófrekvenciás horkolásgátló műtét megerősítés
50 000 Ft
Lézeres horkolásgátló műtét »
155 000 Ft
Lézeres műtét megerősítés
95 000 Ft
Lézeres fül-orr-gégészeti beavatkozás
75 000 Ft
Alvási apnoé vizsgálat Apnoe-link műszerrel »
neurológiai vagy horkolásgátlás szakorvosi vizsgálat után kapott időpont szerint, hétköznap, a vizsgálat ára a kiértékelést is tartalmazza
42 000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
On-line bejelentkezés horkolásgátlás vizsgálatra

Kapcsolódó háttéranyagaink

Go to Top