Várandósgondozási kivizsgálási csomagok

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum a várandósság alatti vizsgálatok specialistája. A legkiválóbb szakorvosokkal, saját laboratóriummal és hazánk egyik legmodernebb eszközparkjával várjuk a hozzánk érkezőket.
Terhesgondozás szolgáltatáscsomagunkban, mind az Alap, mind a Prémium csomagokban rendkívül nagy kedvezménnyel biztosítjuk Ön és kisbabája számára az összes
kötelező és számos ajánlott vizsgálatot, valamint kiváló extra szolgáltatásokat. Ha pedig magánellátásban szeretne szülni, partnerünk, a Maternity Klinika várja a kismamákat, akiket szakorvosaink kézből-kézbe adnak, a tökéletes és nyugodt páciens út érdekében.

Alap és Prémium várandósgondozási csomagjaink

Milyen vizsgálatok történnek Centrumunk csomagjai keretében a várandósság során?

 

Az első trimeszter

Az első trimeszter talán a legizgalmasabb harmada a terhességnek – bár bizonyos szempontól a legrövidebb is.  Nem mindenki tudja ugyanis, hogy mikor az a bizonyos teszt pozitív lesz, addigra már a várandósság negyedik hetében jár a kismama! A terhességi kort ugyanis az utolsó menstruáció első napjától kell számolni.

A szervezet ezekben a hónapokban készül fel fiziológiailag is arra, hogy innentől kezdve két életet tápláljon. Átalakul a hormonháztartás, a cukoranyagcsere, a légzés, a vérkeringés és a szívritmus is megváltoznak, és alkalmazkodnak az új élethelyzethez. Az anyaméhben megtermékenyített egyetlen petesejt a trimeszter végére körülbelül 10 centiméteres és 70-80 gramm súlyú magzattá fejlődik, aki már az ultrahangos fotókon is megmutatja kisbaba formáját. Olvasson részletesen az első trimeszterről!

A menstruáció kimaradása után egy héttel ajánlott elvégezni a kora terhességi vizsgálatot, amely alkalmas a terhesség megállapítására. Erre akkor is szükség van, ha az otthoni teszt pozitív eredményt mutatott, mert így bizonyosodhatunk meg arról, hogy minden rendben halad. Ez az első vizsgálat (általában) hüvelyi ultrahangvizsgálatot jelent, melynek során tisztázódik a beágyazódás helye, így kizárható a méhen kívüli terhesség, amely a terhességek mindössze 1 százalékánél fordul csak elő, de az esetleges következmények miatt fontos minél hamarabb elvégezni a vizsgálatot.

Ha minden rendben, a 8-10.hétben visszavárjuk a várandós kismamát egy ismételt korai ultrahangvizsgálatra a terhesség ellenőrzésére, mely alkalommal sor kerül a gondozási csomag megkötésére. Ezen az alkalmon az előzményi adatok felvétele következik, ennek során rögzítjük az információkat a korábbi terhességekről, esetleges vetélésekről vagy meddőségi kezelésről és bármi más olyan egészségügyi tényezőről, amely hatással lehet a várandósságra és a szülésre, majd az általános egészségügyi állapot felmérése  pulzus- és vérnyomásmérés, testsúly- és magasságmérés következik.
A 10.hét körül kerül sor az első trimeszteri laborvizsgálatokra, melynek részei a teljes vérkép, koleszterin- és vizeletvizsgálat, vércukorszint ellenőrzése, vércsoport meghatározása és fertőző betegségek szűrése történik, valamint EKG-vizsgálatra.

Fizikális vizsgálatok

A terhesség megállapítása, kórelőzmény felvétele, pulzus-, vérnyomás-, testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép,máj- vesefunkció, koleszterin- és vizeletvizsgálat, vércukormérés, vércsoport meghatározása, ellenanyagszűrés, TSH, fertőző betegségek szűrése: Syphilis, Toxoplasma és Hepatitis B szűrés (HBsAg) – A lista a kiskönyvben eőírt vizsgálatokon felül további méréseket is tartalmaz

Műszeres vizsgálatok

Hüvelyi vagy hasi ultrahangvizsgálat, EKG-vizsgálat

A 12-16. hétben eljött az ideje az első genetikai ultrahangvizsgálatnak, melynek fő célja a három leggyakoribb kromoszóma-rendellenesség, a  Down-, Edwards és Patau szindrómák szűrése. megismételjük a vérnyomás és a testsúly mérését, amelyet minden alkalommal elvégzünk, hogy pontosan tudjuk követni az anya testében lezajló változásokat. Ebben a korban a magzat  5-8 centiméteres ülőmagassággal rendelkezik.
Az első ultrahangos vizsgálat során jól látszik az agy- és az arckoponya és az orr formája. Már kialakult a test, látható a gerincvonal, a végtagok és az ujjak is, így jól ellenőrizhető a magzat fejlődése. Fontos tudnunk, hogy ma már minden esetben javasolt az ultrahangvizsgálatot kombinált-teszt keretén belül csináltatni. Mindkét csomagunk része az úgynevezett Szuperior kombinált teszt, amely a preeklampszia, azaz a terhességi toxémia kockázatát is vizsgálja, mely a legújabb szakmai protokollok szerint minden várandósság esetén javasolt volna. Ennek eredménye alapján javasoljuk megfontolni a NIPT teszt elvégzését, mellyel 99% feletti megbízhatóságú kockázatbecslést kaphat a magzata kromoszómális egészsége kapcsán. A Prémium csomag részeként önnek a legszélesebb körű NIPT tesztjeink egyike, azaz a Trisomy COMPLETE vagy a Nifty-pro teszt jár, kiegészítve szülői SMA hordozóságszűréssel.

(A választott szülész-nőgyógyász szakorvos protokolljának függvényében, a 16. hétben is sor kerülhet egy ismételt ultrahangos vizsgálatra.)

Fizikális vizsgálatok

Laboreredmények kiértékelése
Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Down szűrés céljából kombinált teszt biokémiai része anyai vérből: PAPP-A és szabad ßhCG meghatározás

(NIPT teszt)

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Első trimeszteri genetikai ultrahangvizsgálat

A második trimeszter

A második trimeszterrel, túl a kritikus fejlődési szakaszon és általában a rosszulléteken is, a várandóság nyugalmasabb időszakát élhetjük át. Ugyanakkor ezekben a hónapokban is rendkívül fontos vizsgálatokra kerül sor, hiszen a növekvő baba mérete miatt már igen komplex anatómiai ultrahangos szűrésekre van lehetőség. Ebben az időszakban is számos laborvizsgálat vár ránk, többek között cukorterhelés vizsgálat és toxoplazma szűrés, de ekkor kerülhet sor a Babamozira is, mikor beleshetünk kisbabánk világába. Olvasson részletesen a második trimeszterről!

A szokásos vérnyomás- és testsúlymérés mellett elérkezett az ideje a második genetikai ultrahangos vizsgálatnak. Ez a szűrőteszt tulajdonképpen az  anatómiai szűrővizsgálat, mivel a magzat mérete már nagyobb, így a belső szervei is megfelelően vizsgálhatók. A vizsgálat elsődleges célja az ajak és a szájpad hasadék, a nyitott gerinc és a dongaláb szűrése. Ekkor már biztosan megállapítható a magzat neme is. A szakorvos által ajánlott esetekben ebben a terhességi korban végezhető a magzati szívultrahang is, amelyet gyermekkardiológus végez. (Ez a vizsgálat nem része a csomagnak, mivel csak orvosi indikáció esetén van rá szükség.)

Amennyiben a gondozást végző szülész-nőgyógyász indokoltnak tartja, ezekben a hetekben kerülhet sor a magzati szívultrahang vizsgálatra. Ezen vizsgálat nem része az alap terhesgondozási csomagnak, azonban a gondozásban részt vevő kismamáknak soron kívüli alkalmat biztosítunk. Prémium csomagot kötő pácienseinknek ez a vizsgálat is része a gondozásnak.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Második trimeszteri genetikai ultrahangvizsgálat

(Magzati szívultrahang vizsgálat)

A terhesség 24-25. hetében kerül sor a második trimeszteri laborvizsgálatokra, valamint a vércukorterheléses vizsgálatra.

Fizikális vizsgálatok

nincs

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép, terheléses vércukorvizsgálat (0′ – 120′ ), vizeletvizsgálat, vércsoportvizsgálat és ellenanyagszűrés, Toxoplasma és CMV kontroll (előzményben negatív eredmény esetén)

Műszeres vizsgálatok

nincs

A terhesség 25-26. hetében újabb ultrahangvizsgálat, vérnyomás- és testsúlymérés, valamint vizeletvizsgálat vár a kismamára. Ennek során a méhnyak hosszát és tágasságát mérik, amely előre jelezheti a koraszülést, így lehetőség nyílik a megfelelő óvintézkedések megtételére.Ezen alkalom során kerülnek egyeztetésre a 24-25.heti laboreredmények és a cukorterhelés eredménye. Terhességi cukorbetegség gyanúja esetén orvosi döntés alapján diabetológushoz irányítjuk a kismamát, akivel egyeztetik a szükséges teendőket.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés, Laboreredmények kiértékelése

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat (cervix hosszmérés)

A Babamozival kiegészített terhességi ultrahangvizsgálat felejthetetlen élményt jelent a kismama számára, hisz bepillanthat kisbabája világába, akár 3D szemüveggel. A várandóssága 25-35.hete között ideális, és egyben teljes értékű ultrahangvizsgálatot is nyújt.

Ez a szolgáltatás csak a Prémium terhesgondozási csomagban térítésmentes, de minden gondozott kismamánk számára biztosítunk elérhető időpontot, aki szeretné igénybe venni.

Fizikális vizsgálatok

3D/4D Babamozi és ultrahang-vizsgálat

A harmadik trimeszter

A harmadik trimeszterrel, a szülés felé közeledve a várandósság egyre nehezebbé válhat, hiszen szaporodnak a teendők, miközben a kismama hasa már jócskán gömbölyödik. Immár sokkal gyakrabban szükséges ellátogatni terhesgondozási alkalmakra és laborvizsgálatokra járni és felkészülni a szülésre, a nemsokára érkező csecsemő gondozására.
A harmadik trimeszterről itt olvashat részletesen!

A terhesség 30-32. hetében sor kerül a következő ultrahangvizsgálatra. Ellenőrizzük a magzat növekedési ütemét, a lepény működését és a magzatvíz mennyiségét,  és kizárható az esetlegesen kialakult vízfejűség is. Ilyenkor vizsgáljuk a magzat fekvését is, mert a babák ilyenkor már gyakorolhatják a szüléshez szükséges pozíció felvételét. Természetesen nem kell megijedni, ha a magzat ekkor még nem “koponyavégű”, sok ideje van még befordulni.
E vizsgálat során történik az első flowmetria vizsgálat is.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

nincs

Műszeres vizsgálatok

Ultrahangvizsgálat – szükség esetén hüvelyi ultrahangvizsgálat

A 33-34. hétben is elvégezzük a megszokott vizsgálatokat. Ismét ellenőrizzük a vérnyomást és a testsúlyt, valamint megvizsgáljuk a vizeletet is, hogy biztosan minden rendben menjen.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat (amennyiben orvosa szükségesnek tartja)

A már szokásossá vált vérnyomás- és testsúlymérés, valamint laborvizsgálat mellett ismét ultrahangvizsgálat következik. Az ultrahangos vizsgálat során ellenőrizzük a magzat mozgását, elhelyezkedését, méreteit. Az esetek döntő többségében a magzat fejjel a medence felé helyezkedik el. Mivel a várandósság vége felé járunk, és egyre közeledik a szülés ideje, már hetente kell a baba és a méhlepény állapotát ellenőrizni. Minden alkalommal megvizsgáljuk a méhnyak hosszát, tágasságát, állagát. A méhnyak megrövidülése, a méhszáj tágulása és felpuhulása ugyanis a szülés közeledtét jelzik.

Fizikális vizsgálatok

Terhesgondozási alkalom, vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Hüvelyváladék-tenyésztés, vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)
Műszeres

vizsgálatok

Ultrahangvizsgálat

A CTG-vizsgálat (Cardio-TokoGraphia) segítségével ellenőrizzük a szívfrekvenciát és a méh fájástevékenységét, valamint azt, hogy a lepény megfelelő mennyiségű oxigénnel látja-e el a magzatot. A vizsgálat körülbelül 20 percig tart, a kismama hasára két érzékelőt rögzítünk egy puha pánttal, míg a gép a mért adatokat görbék formájában rögzíti egy papírszalagra. A szülés már nagyon közel van, a kismama türelmetlenül várja, hogy végre kezében tarthassa gyermekét. Legtöbben megnyugtatónak találják, hogy hétről hétre hallhatják a baba szívhangját, és biztosak lehetnek benne, hogy a baba egészséges és jól érzi magát.

Ikervárandósság, vagy magánintézményben tervezett szülés esetén javasoljuk, hogy ezen vizsgálatokra már a szülést végző intézményben kerüljön sor. Ilyen esetekben a 3.trimeszteri csomagár kedvezményes, a CTG vizsgálatok árát nem tartalmazza.

Fizikális vizsgálatok

Terhesgondozási alkalom, vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép, máj és vesefunkció, vércsoport és ellenanyagszűrés, protrombin, INR, vizeletvizsgálat

Műszeres vizsgálatok

CTG: NST Non Stressz Teszt (méhtevékenység mérés, magzati szívműködés reakciójának vizsgálata) vagy UH, orvosa döntése alapján

Hetente ellenőrizzük a magzat szívműködését, oxigénellátottságát, a méh aktivitását. Flowmetriával, vagy más néven ultrahangos áramlásvizsgálattal ellenőrizzük a magzat keringését. A köldökzsinór-áramlás vizsgálatakor a készülék grafikus formában ábrázolja a köldökzsinórban, a magzat hasi verőerében és a magzati koponyán belül mért áramlási viszonyokat, és tájékoztat a lepény működéséről is.

Fizikális vizsgálatok

Terhesgondozási alkalom, vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Flowmetria, CTG

A vérnyomás és testsúly ellenőrzésén és a kétszeri vizeletvizsgálaton kívül a 39. héten ismét CTG-vizsgálatra kerül sor,  szükség esetén magzati ultrahangos keringésvizsgálattal együtt. Megtörténik a magzat ultrahangos ismételt súlybecslése is, bár a koponya gyakran tapasztalható mélyebb helyzete miatt a precíz becslés már nehézkes ebben az időszakban. Ez a várandóssággondozás utolsó hete, mert ezt követően általában már a szülés tervezett intézménye veszi át a leendő anya és a magzat figyelését. Várandósainktól elbúcsúzunk és szeretettel várjuk majd őket vissza csecsemő- és gyermekrendeléseink valamelyikén!

Fizikális vizsgálatok

Terhesgondozási alkalom, vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Szükség esetén Flowmetria, CTG

Szülés után

A szülést követő 6-8. hetében sor kerül egy fontos nőgyógyászati szakorvosi kontroll vizsgálatra. Ellenőrizzük szülés utáni szervi, fizikális állapotokat.
E vizsgálat során citológiai vizsgálat is történik. A vizsgálat a Prémium csomag része, Alap csomag esetén a vizsgálat térítéshez kötött, de VIP alkalmat biztosítunk csomagosaink számára.

Fizikális vizsgálatok

Nőgyógyászati szakorvosi kontroll vizsgálat

Laborvizsgálatok

citológia

Műszeres vizsgálatok

Ultrahangvizsgálat

A születést követő 6-8.héten a kisbaba fontos szűrővizsgálata, a csípő, hasi és koponya ultrahang vizsgálata javasolt. A vizsgálat része a Prémium csomagnak.

Fizikális vizsgálatok-

Laborvizsgálatok

Műszeres vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat

2023 Novemberétől a kicsiket a Géndió gyermekrendelő várja, a nálunk megszokott szakértő és bizalommal teli légkörrel, a kicsik igényeire szabva!
A rendelő épülete a Géndiagnosztika épülete mellett, az Istenhegyi út 31-ben található! www.gendino.hu

Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy szakembereink a hét minden hétköznapján, nyitva tartási időben tudnak válaszolni kérdéseikre. Kérjük, Ha Ön várandósgondozáson vesz részt Centrumunkban, ha orvosa másképp nem kéri, kérjük, ne pénteki napra kérjen laborvizsgálati időpontot, hogy a leletértelmezést mihamarabb biztosítani tudjuk!

Ha a várandósgondozás kapcsán kérdései lennének, javasoljuk, hogy olvassa át a leggyakrabban felmerült kérdéseket és válaszokat! Ha nem találja meg kérdésére a választ, keressen minket a +361 580 8600-ás központi számon!

Magzati diagnosztika

Intézetünkben kizárólag FMF (Fetal Medicine Foundation) minősítéssel rendelkező szakemberek végzik az ultrahang vizsgálatokat. Időpont egyeztetéshez kérjük, készítse elő az utolsó ultrahangos vizsgálati leletét. Az ultrahang vizsgálat teljes videó anyaga rögzítésre kerül, melyet egy email-ben küldött kódolt link használatával tud majd elérni és letölteni.

Korai ultrahang »
betöltött 10. terhességi hétig
26 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang »
11 - 13. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
11 - 13. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang »
18 - 21. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
18 - 21. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal ikerterhesség esetén,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
66 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
42 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez ikerterhesség esetén
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
54 000 Ft
Terhességi ultrahang
38 000 Ft
Terhességi ultrahang ikerterhesség esetén
50 000 Ft
Terhességi kontroll ultrahang
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
28 000 Ft
Terhességi kontroll ultrahang ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
36 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal »
A legalkalmasabb terhességi kor: 25-35. hét között. A vizsgálatot szakképzett, szülészeti-nőgyógyászati szonográfus végzi.
Az ár tartalmazza a terhességi ultrahangot, írásos leletet, nyomtatott fotót, és a videóanyagot.
42 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal ikerterhesség esetén
54 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat »
betöltött 20. terhességi héttől
42 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat ikerterhesség esetén
betöltött 20. terhességi héttől
54 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll
32 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
44 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
59 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat ikerterhesség esetén
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
71 000 Ft

A kombinált teszt Fetal Medicine Foundation (FMF) rendszerű kiterjesztett genetikai szűrővizsgálat, melyet a terhesség 11-13. hetében végzünk, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Down-szindróma és egyéb gyakori szindrómák szűrése.

Kombinált teszt »
11-13. terhességi héten végezhető, eredmény 1,5-2 óra alatt
59 000 Ft
Kombinált teszt ikerterhesség esetén
71 000 Ft
Szuperior Kombinált teszt-csomag»
Kombinált szűrés kiterjesztve első trimeszteri terhességi toxémia (preeclampsia) szűréssel
csak egyes terhesség esetén kérhető, 11-13. terhességi héten végezhető
71 000 Ft
Preeclampsia konzultáció
15 000 Ft

Az iGen NIPT szűrésekkel ön a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja születendő gyermeke egészségét. Bármely NIPT tesztünket is választja, a 99% feletti megbízhatóságon kívül komplex szolgáltatásra számíthat, sosem “csak” egy anyai vérteszt elvégzésére. Klinikai genetikusok, saját citogenetikai laborháttér és a legkiválóbb magzati diagnosztikus orvosok várják intézményünkben. Esetlegesen pozitív teszt eredmény esetén kedvezményes, vagy ingyenes invazív megerősítő vizsgálatot biztosítunk a választott teszt-típustól függően.

Legújabb és  legmodernebb NIPT tesztünk, a Trisomy Teszt COMPLETE a baba teljes genetikai állományát vizsgálja. A teszt kimutatja az összes kromoszóma számbeli eltérésének, valamint 100 feletti mikrodeléciós és mikroduplikációs szindrómának a kockázatát.

NIFY TESZTEK - Több mint 9 millió elvégzett vizsgálat világszerte
NIFTY-pro teszt »
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
225 000 Ft
NIFTY-pro teszt SMA »
10-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap, SMA 9-10 munkanap
255 000 Ft
NIFTY teszt ikerterhesség esetén
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
195 000 Ft
NIFTY-pro teszt + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

267 000 Ft
NIFTY-pro teszt SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

297 000 Ft
NIFTY teszt ikerterhesség esetén + Kombinált teszt kedvezményes csomag
11-13. terhességi héten végezhető
249 000 Ft
TRISOMY TESZTEK - Kiváló európai NIPT tesztek minden igényre
Trisomy Teszt ALAP »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
129 000 Ft
Trisomy Teszt XY »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
149 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
229 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA »
11-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap, SMA 9-10 munkanap
259 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

271 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag
301 000 Ft
GENESAFE TESZT - Bizonyos gén-szintű eltérések szűrésére
GeneSafe teszt »
monogénes betegségek prenatális szűrése, 10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 10-15 munkanap
259 000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

32 000 Ft
A diagnosztikus értékű magzati kromoszóma vizsgálatokat méhlepényből vagy magzatvízből végezzük abban az esetben ha a kombinált szűrés, a NIPT teszt vagy a genetikai ultrahang ezt indokolttá teszi.
Méhlepény biopszia (CVS) »
eredmény egy hét alatt
180 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) ikerterhesség esetén
285 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
165 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) »
eredmény három hét alatt
180 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) ikerterhesség esetén
285 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
165 000 Ft
Prenatalis mintavétel
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
42 000 Ft
Prenatalis mintavétel ikerterhesség esetén
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
54 000 Ft
Prenatalis SNP array
magzatonként
260 000 Ft

A terhesség alatt terhességi cukorbetegség alakulhat ki a kismamák egy részénél, amely állapot a legtöbb esetben csak a várandósság idejére korlátozódik. Centrumunkban diabetológus és dietetikus szakemberek segítenek Önnek a terhességi cukorbetegség kezelésében.

Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft

Abban az esetben, ha a kismama korábban meddőség miatt – például ismétlődő vetélés esetén – immunológiai kezelésben részesült, akkor a várandósság alatt ezen a szakrendelésen történik a szükséges gyógyszeres terápia beállítása.

Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
42 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció
személyes vagy online konzultáció
27 000 Ft

Minden olyan vizsgálat, amelyre a várandósság alatt szükség lehet: terhesgondozás szolgáltatásunk keretében nyomon követjük a magzat fejlődését, biztosítjuk a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények megelőzését.

Terhesgondozásunk a kötelezően előírt vizsgálatokon felül számos extra szolgáltatással kiegészülve várja a leendő szülőket!

Terhesgondozás ALAP csomag
490 000 Ft
Terhesgondozás ALAP ikerterhességi csomag
490 000 Ft
Terhesgondozás PRÉMIUM csomag
850 000 Ft
Terhesgondozás PRÉMIUM ikerterhességi csomag
780 000 Ft
TERHESGONDOZÁSI CSOMAGOK ÁRAI TRIMESZTERENKÉNT
EGYES VÁRANDÓSSÁG
Terhesgondozás - ALAP csomag Első trimeszteri részlete
180 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP csomag Második trimeszteri részlete
120 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP csomag Harmadik trimeszteri részlete
190 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Első trimeszteri részlete»
420 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Második trimeszteri részlete»
180 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Harmadik trimeszteri részlete
250 000 Ft
IKERVÁRANDÓSSÁG
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Első trimeszteri részlete
190 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Második trimeszteri részlete
130 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Harmadik trimeszteri részlete
170 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Első trimeszteri részlete
330 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Második trimeszteri részlete
220 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Harmadik trimeszteri részlete
230 000 Ft
KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK
Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft
A szülésfelkészítő tanfolyam célja, hogy a kismamák tudatosan felkészülhessenek a szülésre, és ne érjék őket meglepetésként a szülőszobán esetlegesen bekövetkező váratlan események.
Szülésfelkészítő - babagondozó tanfolyam (online) »
17 000 Ft
A kinesio tape várandós kismamáknak is ajánlott, ugyanis serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít, és segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az ízületeket.
Kinesio tape - első alkalom »
egy terület
6 000 Ft
Kinesio tape - kontroll ragasztás
5 500 Ft
Kinesio tape - plusz terület (/db)
3 000 Ft
Kinesio tape 5 alkalmas ragasztás bérlet
alkalmanként egy területre vonatkozik
24 000 Ft
Go to Top