Terhesgondozási csomagok

Nyitvatartási idő

Hétfő: 08:00 – 18:30
Kedd: 08:00 – 18:30
Szerda: 08:00 – 18:30
Csütörtök: 08:00 – 18:30
Péntek: 08:00 – 16:30

Bejelentkezés

+36 1 580 8600
Visszahívás kérése

Bejelentkezés

+36 1 580 8600
Időpontfoglalás
Visszahívás kérése

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum a várandósság alatti vizsgálatok specialistája. A legkiválóbb szakorvosokkal, saját laboratóriummal és hazánk egyik legmodernebb eszközparkjával várjuk a hozzánk érkezőket. Terhesgondozás szolgáltatásunk keretében hétről hétre nyomon követjük kisbabája fejlődését, így teszünk meg mindent a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények kiszűrése érdekében. 

Mi történik a várandóssággondozás során?

Az első trimeszter

Az első trimeszter talán a legizgalmasabb harmada a terhességnek. A szervezet fiziológiailag is felkészül arra, hogy innentől kezdve két életet tápláljon, átalakul a hormonháztartás, a cukoranyagcsere, a légzés, a vérkeringés és a szívritmus is megváltoznak, és alkalmazkodnak az új élethelyzethez. Az anyaméhben megtermékenyített egyetlen petesejt a trimeszter végére körülbelül 10 centiméteres és 70-80 gramm súlyú magzattá fejlődik, aki már az ultrahangos fotókon is megmutatja kisbaba formáját. Olvasson részletesen az első trimeszterről!

A menstruáció kimaradása után egy héttel ajánlott elvégezni a kora terhességi vizsgálatot, amely alkalmas a terhesség megállapítására. Erre akkor is szükség van, ha az otthoni teszt pozitív eredményt mutatott, orvosi vizsgálatnak is meg kell erősítenie. Ez ultrahangvizsgálatot jelent, melynek során tisztázódik a beágyazódás helye, így kizárható a méhen kívüli terhesség, amely a terhességek mindössze 1%-ánál fordul csak elő, de az esetleges következmények miatt fontos minél hamarabb elvégezni a vizsgálatot.
Ezután az előzményi adatok felvétele következik, ennek során rögzítjük az információkat a korábbi terhességekről, esetleges vetélésekről vagy meddőségi kezelésről és bármi más olyan egészségügyi tényezőről, amely hatással lehet a várandósságra és a szülésre.
Az úgynevezett rizikótényezők rögzítése után egy sor rutinvizsgálat következik, amelynek célja az egészségügyi állapot felmérése. Ennek keretében a következő, részletes vizsgálatokat végezzük: rákszűrés, emlővizsgálat, pulzus- és vérnyomásmérés, testsúly- és magasságmérés, teljes vérkép, koleszterin- és vizeletvizsgálat, vércukorszint ellenőrzése, vércsoport meghatározása és fertőző betegségek szűrése.
A szükséges műszeres vizsgálatok a hüvelyi vagy hasi ultrahangvizsgálat és az EKG-vizsgálat.

Fizikális vizsgálatok

A terhesség megállapítása, kórelőzmény, rákszűrés, emlővizsgálat, pulzus-, vérnyomás-, testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép,máj- vesefunkció, koleszterin- és vizeletvizsgálat, vércukormérés, vércsoport meghatározása, ellenanyagszűrés, TSH, fertőző betegségek szűrése: Syphilis, Toxoplasma, CMV, Rubeola, Varicella és Hepatitis B szűrés (HBsAg)

Műszeres vizsgálatok

Hüvelyi vagy hasi ultrahangvizsgálat, EKG-vizsgálat

A 12-16. hétben megismételjük a vérnyomás és a testsúly mérését, amelyet minden alkalommal elvégzünk, hogy pontosan tudjuk követni az anya testében lezajló változásokat. Bár ebben a korban a magzat még csak 5-8 centiméteres ülőmagassággal rendelkezik, eljött az ideje az első genetikai vizsgálatnak, melynek fő célja a három leggyakoribb kromoszóma-rendellenesség, a  Down-, Edwards és Patau szindrómák szűrése.
Az első ultrahangos vizsgálat során jól látszik az agy- és az arckoponya és az orr formája. Már kialakult a test, látható a gerincvonal, a végtagok és az ujjak is, így jól ellenőrizhető a magzat fejlődése. Fontos tudnunk, hogy ma már minden esetben javasolt az ultrahangvizsgálatot kombinált-teszt keretén belül csináltatni, illetve a NIPT tesztek is megfontolandók. A csomagunk része az úgynevezett Szuperior kombinált teszt, amely a preeklampszia kockázatát is vizsgálja.
(A választott szülész-nőgyógyász szakorvos protokolljának függvényében, a 16. hétben is sor kerülhet egy ismételt ultrahangos vizsgálatra.)

Fizikális vizsgálatok

Laboreredmények kiértékelése
Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Down szűrés céljából kombinált teszt biokémiai része anyai vérből: PAPP-A és szabad ßhCG meghatározás

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Első trimeszteri genetikai ultrahangvizsgálat

A második trimeszter

A második trimeszterrel, túl a kritikus fejlődési szakaszon és általában a rosszulléteken is, a várandóság nyugalmasabb időszakát élhetjük át. Ugyanakkor ezekben a hónapokban is rendkívül fontos vizsgálatokra kerül sor, hiszen a növekvő baba mérete miatt már igen komplex anatómiai ultrahangos szűrésekre van lehetőség. Ebben az időszakban is számos laborvizsgálat vár ránk, többek között cukorterhelés vizsgálat és toxoplazma szűrés, de ekkor kerülhet sor a Babamozira is, mikor beleshetünk kisbabánk világába. Olvasson részletesen a második trimeszterről!

A szokásos vérnyomás- és testsúlymérés mellett elérkezett az ideje a második genetikai ultrahangos vizsgálatnak. Ez a szűrőteszt tulajdonképpen az  anatómiai szűrővizsgálat, mivel a magzat mérete mér nagyobb, így a belső szervei is megfelelően vizsgálhatók. A vizsgálat elsődleges célja az ajak és a szájpad hasadék, a nyitott gerinc és a dongaláb szűrése. Ekkor már biztosan megállapítható a magzat neme is. A szakorvos által ajánlott esetekben ebben a terhességi korban végezhető a magzati szívultrahang is, amelyet gyermekkardiológus végez. (Ez a vizsgálat nem része a cosmagnak, mivel csak speciális esetekben van rá szükség.)

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Második trimeszteri genetikai ultrahangvizsgálat

A terhesség 23-34. hetében vérnyomás- és testsúlymérés, valamint vizeletvizsgálat vár a kismamára. Tájékozódó jelleggel lehet ultrahangvizsgálatot végezni, ez a magzatra nézve nem káros, az anyát viszont megnyugtatja, ha látja, hogy minden rendben zajlik. Azoknak a kismamáknak, akik korábban idő előtt hozták világra kisbabájukat, javasolható egy kiegészítő hüvelyi ultrahangvizsgálat. Ennek során a méhnyak hosszát és tágasságát mérik, amely előre jelezheti a koraszülést, így lehetőség nyílik a megfelelő óvintézkedések megtételére.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép, terheléses vércukorvizsgálat (0′ – 120′ ), vizeletvizsgálat, vércsoportvizsgálat és ellenanyagszűrés, Toxoplasma és CMV kontroll (előzményben negatív eredmény esetén)

Műszeres vizsgálatok

nincs

Ezen alkalom során kerülnek egyeztetése a 22-24.heti laboreredmények és a cukorterhelés eredménye. Terhességi cukorbetegség gyanúja esetén orvosi döntés alapján diabetológushoz irányítjuk a kismamát, akivel egyeztetik a szükséges teendőket.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés, Laboreredmények kiértékelése

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat (cervix hosszmérés)

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

A Babamozi felejthetetlen élményt jelent a kismama számára, hisz bepillanthat kisbabája világába, akár 3D szemüveggel. A várandóssága 25-35.hete között ideális, és egyben teljes értékű ultrahangvizsgálatot is nyújt.

Fizikális vizsgálatok

3D/4D Babamozi és ultrahang-vizsgálat

A harmadik trimeszter

A harmadik trimeszterrel, a szülés felé közeledve a várandósság egyre nehezebbé válhat, hiszen szaporodnak a teendők, miközben a kismama hasa már jócskán gömbölyödik. Immár sokkal gyakrabban szükséges ellátogatni terhesgondozási alkalmakra és laborvizsgálatokra járni,  és felkészülni a szülésre, a nemsokára érkező csecsemő gondozására. Terhesgondozási csomagunkba éppen ezért július 1-től Babagondozási felkészítő alkalmat is belefoglaltunk!
A harmadik trimeszterben történő itt olvashat részletesen!

A terhesség 30. hetében sor kerül a következő ultrahangvizsgálatra. Ellenőrizzük a magzat növekedési ütemét, a lepény működését és a magzatvíz mennyiségét,  és kizárható az esetlegesen kialakult vízfejűség is. Ilyenkor vizsgáljuk a magzat fekvését is, fekvését, mert a babák ilyenkor már gyakorolhatják a szüléshez szükséges pozíció felvételét. Természetesen nem kell megijedni, ha a magzat ekkor még nem “koponyavégű”, sok ideje van még befordulni.
E vizsgálat során történik az első flowmetria vizsgálat is.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

nincs

Műszeres vizsgálatok

Ultrahangvizsgálat – szükség esetén hüvelyi ultrahangvizsgálat

A 33. hétben is elvégezzük a megszokott vizsgálatokat. Ismét ellenőrizzük a vérnyomást és a testsúlyt, valamint megvizsgáljuk a vizeletet is, hogy biztosan minden rendben menjen.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)

Műszeres vizsgálatok

nincs

A már szokásossá vált vérnyomás- és testsúlymérés, valamint laborvizsgálat mellett ismét ultrahangvizsgálat következik. Az ultrahangos vizsgálat során ellenőrizzük a magzat mozgását, elhelyezkedését, méreteit. Az esetek döntő többségében a magzat fejjel a medence felé helyezkedik el. Mivel a várandósság vége felé járunk, és egyre közeledik a szülés ideje, már hetente kell a baba és a méhlepény állapotát ellenőrizni. Minden alkalommal megvizsgáljuk a méhnyak hosszát, tágasságát, állagát. A méhnyak megrövidülése, a méhszáj tágulása és felpuhulása ugyanis a szülés közeledtét jelzik.

Fizikális vizsgálatok

Vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Hüvelyváladék-tenyésztés, vizeletvizsgálat (tesztcsíkkal)
Műszeres

vizsgálatok

Ultrahangvizsgálat

A CTG-vizsgálat (Cardio-TokoGraphia) segítségével ellenőrizzük a szívfrekvenciát és a méh fájástevékenységét, valamint azt, hogy a lepény megfelelő mennyiségű oxigénnel látja-e el a magzatot. A vizsgálat körülbelül 20 percig tart, a kismama hasára két érzékelőt rögzítünk egy puha pánttal, míg a gép a mért adatokat görbék formájában rögzíti egy papírszalagra. A szülés már nagyon közel van, a kismama türelmetlenül várja, hogy végre kezében tarthassa gyermekét. Legtöbben megnyugtatónak találják, hogy hétről hétre hallhatják a baba szívhangját, és biztosak lehetnek benne, hogy a baba egészséges és jól érzi magát.

Fizikális vizsgálatok

Fizikális vizsgálat (asszisztensi), vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Teljes vérkép, máj és vesefunkció, vércsoport és ellenanyagszűrés, protrombin, INR, vizeletvizsgálat

Műszeres vizsgálatok

CTG: NST Non Stressz Teszt (méhtevékenység mérés, magzati szívműködés reakciójának vizsgálata)

Hetente ellenőrizzük a magzat szívműködését, oxigénellátottságát, a méh aktivitását. Flowmetriával, vagy más néven ultrahangos áramlásvizsgálattal ellenőrizzük a magzat keringését. A köldökzsinór-áramlás vizsgálatakor a készülék grafikus formában ábrázolja a köldökzsinórban, a magzat hasi verőerében és a magzati koponyán belül mért áramlási viszonyokat, és tájékoztat a lepény működéséről is.

Fizikális vizsgálatok

Fizikális vizsgálat (orvosi és asszisztensi), vérnyomás- és testsúlymérés

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat

Műszeres vizsgálatok

Flowmetria, CTG

A vérnyomás és testsúly ellenőrzésén és a kétszeri vizeletvizsgálaton kívül a 39. héten két alkalommal végzünk CTG-vizsgálatot a magzat szívműködésének ellenőrzésére. Szükség esetén magzati ultrahangos keringésvizsgálatra is ismét sor kerül. Megtörténik a magzat ultrahangos súlybecslése is, bár a koponya gyakran tapasztalható mélyebb helyzete miatt a precíz becslés már nehézkes ebben az időszakban. Ha a magzat súlya meghaladja a 3500 grammot, császármetszés javasolt. Ez a várandóssággondozás utolsó hete, mert ezt követően általában már a szülés tervezett intézménye veszi át a leendő anya és a magzat figyelését. Várandósainktól elbúcsúzunk és szeretettel várjuk majd őket vissza csecsemő- és gyermekrendeléseink valamelyikén!

Fizikális vizsgálatok

Fizikális vizsgálat (asszisztensi, szükség esetén orvosi), vérnyomás- és testsúlymérés (2 alkalommal)

Laborvizsgálatok

Vizeletvizsgálat (két alkalommal)

Műszeres vizsgálatok

Szükség esetén Flowmetria, CTG (két alkalommal)

Megosztás

Szolgáltatásaink várandós kismamák részére

Intézetünkben kizárólag FMF (Fetal Medicine Foundation) minősítéssel rendelkező szakemberek végzik az ultrahang vizsgálatokat. Időpont egyeztetéshez kérjük, készítsék elő az utolsó ultrahang vizsgálat leletét. Vizsgálatokat DVD-re vagy pendrive-ra tudjuk rögzíteni. Biztonsági okokból, csak intézetünkben vásárolt pendrive-ot tudunk felhasználni, melynek ára 2 500 Ft
Korai ultrahang »
betöltött 10. terhességi hétig
16.000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang »
11 - 13. terhességi héten végzendő
33.000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
11 - 13. terhességi héten végzendő
43.000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang »
18 - 21. terhességi héten végzendő
33.000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
18 - 21. terhességi héten végzendő
43.000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal, a 18 - 21. terhességi héten végezhető
40.000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal ikerterhesség esetén, a 18 - 21. terhességi héten végezhető
50.000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
33.000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez ikerterhesség esetén
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
43.000 Ft
Terhességi ultrahang
30.000 Ft
Terhességi ultrahang ikerterhesség esetén
40.000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal »
A legalkalmasabb terhességi kor: 25-35. hét között. A vizsgálatot szakképzett, szülészeti-nőgyógyászati szonográfus végzi.
Az ár tartalmazza a terhességi ultrahangot, írásos leletet, nyomtatott fotót, és a videóanyagot.
33.000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal ikerterhesség esetén
43.000 Ft
Kontroll ultrahang
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
22.000 Ft
Kontroll ultrahang ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
28.000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat »
betöltött 20. terhességi héttől
33.000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat ikerterhesség esetén
betöltött 20. terhességi héttől
43.000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll
24.000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
30.000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
42.000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat ikerterhesség esetén
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
52.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés babamozi
On-line bejelentkezés magzati szívultrahang

A kombinált teszt Fetal Medicine Foundation (FMF) rendszerű kiterjesztett genetikai szűrővizsgálat, melyet a terhesség 11-13. hetében végzünk, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Down-szindróma és egyéb gyakori szindrómák szűrése.

Kombinált teszt »
11-13.terhességi héten, eredmény 1,5-2 óra alatt
49.000 Ft
Kombinált teszt ikerterhesség esetén
59.000 Ft
Szuperior Kombinált teszt-csomag»
Kombinált szűrés kiterjesztve első trimeszteri terhességi toxémia (preeclampsia) szűréssel
csak egyes terhesség esetén kérhető, 11-13. terhességi héten
60.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése

A legnagyobb hatékonyságú, legkorszerűbb technológiákon alapuló, nem invazív prenatális szűrőteszt. Az anyai vérben található magzati DNS genetikai vizsgálatát végzi közel 100%-os megbízhatósággal.

NIFTY-pro teszt »
10 - 18 hetesen, eredmény 5-7 munkanap
215.000 Ft
NIFTY-pro teszt + »

10 - 18 hetesen, eredmény 5-7 munkanap, ultrahang vizsgálattal, vagy kombinált teszttel,
utóbbinak a vérvételből történő biokémiai vizsgálat része ingyenes

248.000 Ft
NIFTY-pro teszt ikerterhesség esetén
10 - 18 hetes terhességi időszakban
185.000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

28.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés genetikai tanácsadásra

A legnagyobb hatékonyságú, legkorszerűbb technológiákon alapuló, nem invazív prenatális szűrőtesztek. Az anyai vérben található magzati DNS genetikai vizsgálatára épülnek, eredményük közel 100%-os megbízhatóságú.

Trisomy-teszt alap »
11 - 19 hetesen, eredmény 5-7 munkanap
119.000 Ft
Trisomy-teszt XY »
11 - 19 hetesen, eredmény 5-7 munkanap
139.000 Ft
GeneSafe teszt »
monogénes betegségek prenatális szűrése, 10 - 18 hetesen, eredmény 10-15 munkanap
249.000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

28.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés genetikai tanácsadásra
A diagnosztikus értékű magzati kromoszóma vizsgálatokat méhlepényből vagy magzatvízből végezzük abban az esetben ha a kombinált szűrés, a NIPT teszt vagy a genetikai ultrahang ezt indokolttá teszi.
Méhlepény biopszia (CVS) »
eredmény egy hét alatt
110.000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) ikerterhesség esetén
165.000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
95.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) »
eredmény három hét alatt
130.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) ikerterhesség esetén
195.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
115.000 Ft
Prenatalis mintavétel
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
33.000 Ft
Prenatalis mintavétel ikerterhesség esetén
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
43.000 Ft
Prenatalis array CGH
170.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése

A terhesség alatt terhességi cukorbetegség alakulhat ki a kismamák egy részénél, amely állapot a legtöbb esetben csak a várandósság idejére korlátozódik. Centrumunkban diabetológus és dietetikus szakemberek segítenek Önnek a terhességi cukorbetegség kezelésében.

Terhességi diabetológia szakorvosi konzultáció»
26.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés diabetológia

Abban az esetben, ha a kismama korábban meddőség miatt – például ismétlődő vetélés esetén – immunológiai kezelésben részesült, akkor a várandósság alatt ezen a szakrendelésen történik a szükséges gyógyszeres terápia beállítása.

Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció
36.000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció
28.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Minden olyan vizsgálat, amelyre a várandósság alatt szükség lehet: terhesgondozás szolgáltatásunk keretében nyomon követjük a magzat fejlődését, biztosítjuk a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények megelőzését.
Első trimeszter terhesgondozási csomag »
120.000 Ft
Első trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
130.000 Ft
Második trimeszter terhesgondozási csomag »
120.000 Ft
Második trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
130.000 Ft
Harmadik trimeszter terhesgondozási csomag »
150.000 Ft
Harmadik trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
160.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Terhesgondozás egy alkalom
28.000 Ft
Gyermekurológiai konzultáció várandós kismamáknak »
10.000 Ft
Magzati szívhangmonitorozás (CTG vizsgálat) »
hétfő 12:00-15:00, keddtől péntekig 8:00-15:00 óráig
10.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés gyermekurológiai konzultáció
Online bejelentkezés CTG vizsgálat
A szülésfelkészítő tanfolyam célja, hogy a kismamák tudatosan felkészülhessenek a szülésre, és ne érjék őket meglepetésként a szülőszobán esetlegesen bekövetkező váratlan események.
Szülésfelkészítő - babagondozó tanfolyam (online) »
15.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése
Online bejelentkezés szülésfelkészítő tanfolyam
A kinesio tape várandós kismamáknak is ajánlott, ugyanis serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít, és segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az ízületeket.
Kinesio tape - első alkalom »
egy terület
5.000 Ft
Kinesio tape - kontroll ragasztás
4.500 Ft
Kinesio tape - plusz terület (/db)
2.000 Ft
Kinesio tape 5 alkalmas ragasztás bérlet
alkalmanként egy területre vonatkozik
20.000 Ft
+36 1 580 8600
Visszahívás kérése

Kapcsolódó háttéranyagaink

További várandósság témájú háttéranyagaink
Go to Top