Megújult a honlapunk

Bejelentkezés

Az on-line világban rövid idő alatt mennek végbe jelentős változások, így van ez a honlapok esetében is. Az elmúlt 5-6 évben centrumunk szolgáltatásai is jelentősen bővültek, emellett a honlaplátogatók túlnyomó része ma már mobil eszközről, elsősorban mobiltelefonról böngészi oldalainkat. Mindez indokolttá tette, hogy honlapunkat az alapoktól újratervezzük, ergonomikusabbá és – amennyire csak lehetséges – mobilos böngészésre optimalizáljuk.

Felhasználóbarát honlapszerkezet

Szolgáltatásainkat az alábbi hat, közérthetően elnevezett tematikus csoportba gyűjtöttük:

Gyermeket tervezünk

Itt találhatók a családtervezés időszakában igénybe vehető szolgáltatásaink. A teherbe eséssel sikertelenül próbálkozó párok részére azonban nem itt, hanem a következő csoportban találják meg a számukra fontos vizsgálatokat.

Ha nem jön a baba

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze azokat a szolgáltatásainkat, amelyeket meddőség vagy meddőség gyanúja esetén javasolt igénybe venni. Itt találnak vizsgálatokat azok a párok is, akiknél a fogantatás ugyan sikerült, de a várandósság egyszer vagy több alkalommal vetéléssel végződött

Gyermeket várunk

A várandós kismamáknak érdemes ezen az oldalon indítaniuk a böngészést. Vizsgálataink, terhesgondozási csomagjaink a várandósság teljes időszakát lefedik.

Gyermekünk született

Számos olyan csecsemő- és gyermekgyógyászati szolgáltatás nyújtunk, amelyeket pácienseink a szülést követően tudnak igénybe venni. Szűrések és géndiagnosztikai vizsgálatok egyaránt elérhetők Centrumunkban.

Genetikai vizsgálatok

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum élen jár a legmodernebb genetikai szűrések és mutáció vizsgálatok hazai bevezetésében. Genetikai vizsgálataink segítségével időben feltárhatók a legkülönfélébb betegségekre hajlamosító genetikai tényezők, genetikai hordozóság szűrésünk pedig azoknak nyújt hasznos információt, akik olyan genetikai betegséget hordoznak génjeikben, amely ha bennük nem is, de utódaikban manifesztálódhat, kifejlődhet. Prevenciós célú genetikai vizsgálataink mellett természetesen olyan komplex mutáció vizsgálatokat is végzünk, amelyek egy már kialakult betegség (pl. rák) genetikai hátterét hivatottak tisztázni, és segítenek a leghatékonyabb terápia összeállításában.

Szakrendelések

Szakrendeléseink jelenleg még az igdklinika.hu honlapunkon érhetők el, ezek azonban a könnyebb kezelhetőség érdekében a közeljövőben áthelyezésre kerülnek a gendiagnosztika.hu weboldalra.

Új, mobilbarát funkciók a weboldalunkon

Azonnali tárcsázás lehetősége mobiltelefonos böngészés esetén

A honlapunkon feltüntetett telefonszámok mindegyike kattintással tárcsázható, amennyiben Ön mobiltelefonról nézi oldalunkat. Asztali számítógép esetében az azonnali tárcsázás lehetősége akkor adott, ha a számítógépen erre alkalmas alkalmazás telepítve van. A szolgáltatásainkat ismertető oldalak fejlécében és a láblécben zöld gombként ki is emeltük ezeket a telefonszámokat a könnyebb felismerhetőség és intuitív használat érdekében.

Navigáció indítása mobiltelefonról

A honlap láblécében minden oldalon megtalálható az a kék színű gomb, amellyel a Google Térkép alkalmazás közvetlenül megnyitható és a navigáció Centrumunk címének begépelése nélkül elindítható.

Visszahívás kérése

Asztali gépen és mobiltelefonon egyaránt lehetőség van a Visszahívás kérése gomra kattintva megnyíló üzenetküldő űrlapon – a kapcsolati adatok begépelése után – visszahívást kérni. Munkatársunk munkaidőben vissza fogja hívni Önt a megadott telefonszámon.

Azonnali on-line időpontfoglalás lehetősége

Azoknál a szolgáltatásainknál, ahol erre szakmai szempontok figyelembe vétele mellett lehetőség van, a meetdoc.com weboldal segítségével azonnali on-line időpontfoglalás lehetőséget biztosítunk. Számos szolgáltatásunk van azonban, ahol az időpontfoglaláshoz egészségügyi adatok (pl. terhességi kor, elkészült laborlelet stb.) ellenőrzése is szükséges. Ezeknél továbbra is telefonos időpont egyeztetésre van szükség, amelyhez használhatja a Visszahívás kérése honlapfunkciót is.

Új weboldalunk használatáról

Az Ön számára releváns szolgáltatáscsoportot kattintással választhatja ki honlapunk nyitó oldalán vagy a “Szolgáltatásaink” menüpontból elérhető oldalunkon.

Ennek segítségével egy tematikus, ún. “gyűjtőoldalra” jut, amelynek első blokkjában az adott témához kapcsolódóan leggyakrabban igényelt, kiemelt szolgáltatásainkat találja. Amennyiben az Ön által keresett szolgáltatás itt nem található meg, tovább görgetve az oldalt találja meg az adott témában releváns szolgáltatásaink teljes listáját egy harmonikaszerűen kinyíló szegmensekből álló blokk formájában. Az egyes szegmensek kattintással nyithatók. Az alábbi példa a Várandósság alatti vizsgálatok témakörbe tartozó szolgáltatás listát tartalmazza:

Intézetünkben kizárólag FMF (Fetal Medicine Foundation) minősítéssel rendelkező szakemberek végzik az ultrahang vizsgálatokat. Időpont egyeztetéshez kérjük, készítsék elő az utolsó ultrahang vizsgálat leletét. Vizsgálatokat DVD-re vagy pendrive-ra tudjuk rögzíteni. Biztonsági okokból, csak intézetünkben vásárolt pendrive-ot tudunk felhasználni, melynek ára 2 500 Ft

Korai ultrahang »

betöltött 10. terhességi hétig

10.000 Ft
Első trimeszteri (11-13. heti) genetikai ultrahang »

11 – 13. terhességi héten végzendő

28.000 Ft
Első trimeszteri (11-13. heti) genetikai ultrahang ikerterhesség esetén »

11 – 13. terhességi héten végzendő

36.000 Ft
Második trimeszteri (18. heti) genetikai ultrahang »

18 – 21. terhességi héten végzendő

28.000 Ft
Második trimeszteri (18. heti) genetikai ultrahang kerterhesség esetén »

18 – 21. terhességi héten végzendő

36.000 Ft
Terhességi ultrahang »
25.000 Ft
Terhességi ultrahang ikerterhesség esetén »
33.000 Ft
ÚJ! Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal »

A legalkalmasabb terhességi kor: 25-35. hét között. A vizsgálatot szakképzett, szülészeti-nőgyógyászati szonográfus végzi. Az ár tartalmazza a terhességi ultrahangot, írásos leletet, nyomtatott fotót, és a videóanyagot DVD-n

26.000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal ikerterhesség esetén
34.000 Ft
Kontroll ultrahang

előző ultrahangtól számított 2 héten belül

18.000 Ft
Kontroll ultrahang ikerterhesség esetén

előző ultrahangtól számított 2 héten belül

23.000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat »

betöltött 20. terhességi héttől

28.000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat ikerterhesség esetén

betöltött 20. terhességi héttől

36.000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll
20.000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll ikerterhesség esetén

előző ultrahangtól számított 2 héten belül

25.000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat

intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »

35.000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat ikerterhesség esetén
43.000 Ft
A kombinált tesztet Fetal Medicine Foundation (FMF) rendszerű genetikai szűrővizsgálat, melyet a terhesség 11-13. hetében végzünk, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával.

Kombinált teszt »

eredmény 1,5-2 óra alatt

44.000 Ft
Kombinált teszt ikerterhesség esetén
52.000 Ft
Első trimesztei terhességi toxémia (preeclampsia) szűrés Down kombinált teszttel »

csak egyes terhesség esetén kérhető, Down kombinált teszttel egyidejűleg kérhető, 11-13. hét között

plusz 8.000 Ft
Down kombinált szűrés kiegészítéseként lehetőség van a terhességi toxémia kockázatának a szűrésére, így már a várandósság 12. hetében azonosíthatók a magas kockázati csoportba tartozó kismamák.

Első trimesztei terhességi toxémia (preeclampsia) szűrés Down kombinált teszttel »

csak egyes terhesség esetén kérhető, Down kombinált teszttel egyidejűleg kérhető, 11-13. hét között

52.000 Ft
Preeclampsia konzultáció
10.000 Ft
A legnagyobb hatékonyságú, legkorszerűbb technológiákon alapuló, nem invazív prenatális szűrőteszt. Az anyai vérben található magzati DNS genetikai vizsgálatát végzi közel 100%-os megbízhatósággal.

NIFTY pro teszt »

10 – 18 hetesen, eredmény 5-7 munkanap

195.000 Ft
NIFTY pro teszt + »

10 – 18 hetesen, eredmény 5-7 munkanap, ultrahang vizsgálattal, vagy kombinált teszttel, utóbbinak a vérvételből történő biokémiai vizsgálat része ingyenes

221.000 Ft
NIFTY pro teszt ikerterhesség esetén

10 – 18 hetes terhességi időszakban

177.000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

A legnagyobb hatékonyságú, legkorszerűbb technológiákon alapuló, nem invazív prenatális szűrőtesztek. Az anyai vérben található magzati DNS genetikai vizsgálatára épülnek, eredményük közel 100%-os megbízhatóságú.

Trisomy teszt »

11 – 19 hetesen, eredmény 5-7 munkanap

109.000 Ft
GeneSafe teszt »

monogénes betegségek prenatális szűrése, 10 – 18 hetesen, eredmény 10 munkanap

229.000 Ft
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

Genetikai konzultáció

humángenetikussal: Dr Karcagi Veronika »

A diagnosztikus értékű magzati kromoszóma vizsgálatokat méhlepényből vagy magzatvízből végezzük abban az esetben ha a kombinált szűrés, a NIPT teszt vagy a genetikai ultrahang ezt indokolttá teszi.

Méhlepény biopszia (CVS) »

eredmény egy hét alatt

90.000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) ikerterhesség esetén
135.000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) kombinált tesztet követően

intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén

75.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) »

eredmény három hét alatt

110.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) ikerterhesség esetén
165.000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) kombinált tesztet követően

intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén

95.000 Ft
A terhesség alatt terhességi cukorbetegség alakulhat ki a kismamák egy részénél, amely állapot a legtöbb esetben csak a várandósság idejére korlátozódik. Centrumunkban diabetológus és dietetikus szakemberek segítenek Önnek a terhességi cukorbetegség kezelésében.

<td”> Dietetikai szaktanácsadás kontroll

Terhességi diabetológia szakrendelés »
22.000 Ft
Dietetikai szaktanácsadás »

terhességi diabétesz esetén

16.000 Ft
12.000 Ft
Abban az esetben, ha a kismama korábban meddőség miatt – például ismétlődő vetélés esetén – immunológiai kezelésben részesült, akkor a várandósság alatt ezen a szakrendelésen történik a szükséges gyógyszeres terápia beállítása.

Terhességi immunológia szakrendelés
25.000 Ft
Terhességi immunológia szakrendelés kontroll
20.000 Ft
Minden olyan vizsgálat, amelyre a várandósság alatt szükség lehet: terhesgondozás szolgáltatásunk keretében nyomon követjük a magzat fejlődését, biztosítjuk a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények megelőzését.

Első trimeszter terhesgondozási csomag »
90.000 Ft
Első trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
100.000 Ft
Második trimeszter terhesgondozási csomag »
90.000 Ft
Második trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
100.000 Ft
Harmadik trimeszter terhesgondozási csomag »
90.000 Ft
Harmadik trimeszter terhesgondozási csomag ikerterhesség esetén »
100.000 Ft
A szülésfelkészítő tanfolyam célja, hogy a kismamák tudatosan felkészülhessenek a szülésre, és ne érjék őket meglepetésként a szülőszobán esetlegesen bekövetkező váratlan események.

Szülésfelkészítő tanfolyam »
10.000 Ft
A kinesio tape várandós kismamáknak is ajánlott, ugyanis serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít, és segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az ízületeket.

Kinesio tape – első alkalom »

egy terület

4.500 Ft
Kinesio tape – kontroll ragasztás
4.000 Ft
Kinesio tape – plusz terület (/db)
1.500 Ft
Kinesio tape 5 alkalmas ragasztás bérlet

alkalmanként egy területre vonatkozik

18.000 Ft

A szolgáltatás listában minden fontos praktikus információt feltüntettünk, így a foglalással kapcsolatos tudnivalókat és az árakat is. A táblázat egyes soraiban kis ikon jelzi, ha a vizsgálattal kapcsolatban – újabb kattintás segítségével – részletes leírást olvashatunk. Az egyes blokkok alsó részén található gombok segítségével munkaidőben tárcsázhatja recepciónkat, munkaidőn kívül kérhet visszahívást, ill. itt találja az azonnali on-line időpontfoglalásra vezető nyomógombot is, amennyiben az adott szolgáltatás esetében erre lehetőség van.

A szolgáltatások listája nem csak a gyűjtőoldalakon, de valamennyi aloldalon megtalálható, az oldal tartalmához igazodóan.

Részletesebb információk, helytakarékosan csomagolva

Kezdetektől fogva kiemelt célja honlapunknak, hogy az oldalunkra látogatók részletes információkat kapjanak az az egészségüket érintő témákban. Ennek érdekében több száz hosszú, szöveges ismertető található weboldalunkon.

A böngészés megkönnyítése érdekében egy hasznos ergonómiai fejlesztést végeztünk  ezekkel kapcsolatban, melynek keretében a leírások nagyobb részét egy kinyitható dobozba “csomagoltuk”. Így továbbra is elérhetők maradtak minden honlaplátogató számára, de akinek az adott pillanatban nincs lehetősége ezek átolvasására, azok számára a további információk kevesebb görgetéssel érhetők el.

Ez egy részletes ismertető blokk

Tovább olvasáshoz kérjük kattintson!

Megosztás

Rólunk

Go to Top