Rólunk írták

Szeretném megköszönni azt a figyelmet és szakszerűséget, melyet Önöknél kaptunk! Sajnos a mai világban ez még a magánrendeléseken is ritka.
Edina – 2014.10.02.
Mindennel elégedettek voltunk, különösen az ultrahangos vizsgálat során, ahol részletesen magyarázta a doktornő hogy melyik része mi is a babának, ami egy laikusnak elsőre nem feltétlen látszik.
Diána – 2014.10.01.
Az asszisztensek, recepciós kollégáik minden alkalommal nagyon kedvesek, készségesek, mosolygósak! Nagyon pozitív számomra, hogy mindig szólítanak név szerint, így nyugodtan lehet várakozni! Az orvosok is mindig kedvesek, alaposak és mindent elmagyaráznak! A babamozin is nagy lelkesedéssel fogadtak és tényleg jó élmény volt! Valamint még nagyon pozitív, hogy többféle módon lehet fizetni!
Zsanett – 2014.09.30.
Úgy éreztem magam mintha nem is a magyar egészségügyben jártam volna. Precízség, pontosság, tisztaság stb. Örülök, hogy Önöknél járhattam, köszönöm a segítségüket. További jó munkát, sikereket kívánok minden kedves munkatársuknak.
Király Katalin – 2014.09.30.
Én csak köszönni tudom a sok segítséget amit kaptam. Többször is telefonáltam különböző problémákkal, és mindig kapcsoltak tovább az illetékeshez ha nem tudtak segíteni, ott pedig teljes körű, részletes tájékoztatást kaptam.
Beatrix – 2014.09.30.
Tisztelt Cìm! Csak annyit szeretnék megjegyezni,hogy mindennel maximalisan elegedettek voltunk,ettol jobbat nem is kivanhattam volna magunknak.A szemelyzet is rettento kedves volt,maga a hely is csodaszep. Koszonjuk
Lilla – 2014.09.30.
Mindkét alkalommal kb 10-20 percet kellett várnom az időponthoz képest. Ez volt az egyetlen negatívum a klinikán, ami valamilyen szinten érthető, ugyanakkor a pontosság fontos.
Ildikó – 2014.09.30.
Nagyon-nagyon meg voltunk elégedve mindennel! A második genetikai ultrahangot már a lakóhelyünkön akartuk megcsináltatni (Gyöngyösön), de a vizsgálat után már nem is volt kérdés, hogy Önökhöz visszajövünk, mert ez a színvonal mindent megér!!!! Be is jelentkeztünk Bátorfi doktor úrhoz, akinek megint megköszönjük ezúton is a remek vizsgálatot, hogy végig mondta, kommentálta, hogy mit látunk, mindig mondta azt is, hogy jók az értékek. Köszönjük szépen és októberben találkozunk!
Petra – 2014.09.11.
Kellemes környezetben, korrekt tájékoztatást kaptam a recepción dolgozó hölgyek részéről és maximálisan elégedett voltam, vagyok az doktor úr hozzáállásával és a kapott figyelemmel, és szakszerű vizsgálattal. Biztos, hogy a további vizsgálatokra illetve a babamozira is ide fogok visszajönni és ajánlom (ajánlottam) ismerőseimnek is.
Ágnes – 2014.06.19.
Egymásnak ellentmondó vizsgalati eredmények után fordultam önökhöz. Nagyon zaklatott és kétségbeestett voltam. A helyzetre való tekintettel telefonon két órán belül kaptam időpontot dr. Bátorfi Józsefhez 12. heti ultrahangra és CVS vizsgálatra is. Bátofi doktor mindenről tájékoztatott és a lehetőségekhez képest nagyon megnyugtató és empatikus volt. A korai időpontért és a gyors eredményért nagyon hálás vagyok önöknek!
Éva – 2014.03.28.
Maximális megelégedettséggel távoztunk a vizsgálatokról.Olyan kedvesség,figyelem,szaktudás fogadott a központban,amit még nem tapasztaltam az egészségügy területén.Nagyon köszönöm!!!
Gabriella – 2014.03.04.