Különleges fotókiállítás nyílik április 17-én

Bejelentkezés

A szoptatás fontossága ma már nem kérdés. Persze attól még sosem könnyű, akkor sem, hogyha minden körülmény ideálisnak tűnik. Ha pedig nem mindennapi esetekről beszélünk, hanem például korababáról, szájpadhasadékos csöppségről, siket édesanyáról, traumatizált anya-baba párosról, óriási kihívássá válik. De lehetetlenné nem.

„Annyi csodás és különleges anya-baba diád történettel találkoztam szakemberként a szoptatás kapcsán, hogy úgy éreztem, ebből meg kell mutatni egy kis szeletet. Hogy inspiráljon minden édesanyát, akiknek ez az amúgy sem sima terep esetleg még nehezítettebb, mint másoknak. Ezért született ez a fotókiállítás.” – mondja Varga-Szabó Barbara, a kampány és kiállítás megálmodója.

Ha tehetjük, látogassunk el e jövő hétfőn nyíló, különleges kiállításra, melyen gyönyörű fotók közvetítik a kapcsolódás erejét édesanyák, családok és gyermeiek között.

Személyes élményeken át

Április 17-én hétfőn nyitja meg kapuit a Nem vagy egyedül – esélyegyenlőség és kapcsolódás a szoptatásban című kiállítás a VI. kerületi Eötvös 10 Művelődési házban, majd tovább költözik, hogy május 3-ától a 14.kerületiek is megcsodálhassák a Lipták Villában azokat a lenyűgöző fotókat, melyek nyolc különleges anya-baba párosról készültek, számos szakértő közreműködésével.

A kiállítás célja –  mely valójában egy nagyszabású kampány manifesztációja, – felhívni a figyelmet az anya-baba diád védelmére, a szoptatás fontosságára, különösen a nem mindennapi esetekben. Hogy a képeken keresztül segítsen összekapcsolni egymással azokat az anya-baba párosokat és családokat, akik a nehézségek ellenére sem adták fel és gyermeküket hosszabb, rövidebb ideig tudták szoptatni. Vagy éppen most küzdenek azért, hogy ez így lehessen. Minden kép, minden történet mögött valódi emberek állnak, édesanyák, aki vállalják az arcukat, a mögöttük levő utat, azért, hogy segítsék sorstársait és hozzájárulhassanak a  feldolgozás folyamat megkönnyítéséhez.

A helyi közösségek megszólításért

„ A kiállítás gyönyörű fotóinak bemutatása mellett azt reméljük, – meséli Varga-Szabó Barbara, édesanya, gyermekápoló, szoptatást támogató szakember, hordozási tanácsadó, a Dana Stúdió és Szülőklub stúdió vezetője – hogy olyan szakmai közösségeket is meg tudunk szólítani, akik aktívan részt vesznek az anya-gyermek kapcsolódás valamely lépcsőfokán és a szoptatástámogatásban. Legyen szó például nővéri oldalról, a koraszülött ellátásról, vagy a magzati kori tanácsadásról, reméljük, hogy a megnyitók programja utáni kötetlen beszélgetés hozzájárul majd ahhoz, hogy minél több hiteles információt tudjunk megosztani a szoptatás támogatása kapcsán, tabuk nélkül őszintén.”

Andi története

“Andit kismamaként ismertem meg – Varga-Szabó Barbara. Elszántsága és kitartása már akkor megfogott. Minden erőmmel azon voltam, hogy felkészítsem egy olyan útra, melyről tudtam, hogy nem lesz egyszerű. A gyermekágyas időszakban találkoztunk újra. Szemében ugyanúgy ott csillogott az erő, melyet az első alkalommal is láttam. Általa egy új kapcsolódást ismerhettem meg és a türelem teljesen más dimenzióját. Szeretném ha a jövőben Andihoz és sorstársaihoz is ugyanazzal a lelkesedéssel és segítőkészséggel állna mindenki, ahogy Ő is a világhoz és annak minden élőlényéhez. Köszönöm, hogy ismerhetlek, Te csodanő! ”

Andi története csodálatosan mutatja be, miért is jött létre ez a kiállítás, és mennyire fontos lenne, hogy minél többekhez eljusson az üzenete.

“Szerintem én nagyon felkészültem a szoptatásra. Elolvastam mindent a szoptatásról, az igény szerinti szoptatásról, az anatómiájáról, a szoptatási pózokról, a nehézségekről, arra, hogy mire kell felkészülni, mi történhet. Volt több elérhetőség is a fejemben, akikhez fordulhatok, ha szoptatási tanácsadóra lenne szükségem. Nem voltak rózsaszín elképzeléseim sem a szoptatásról: tudtam, hogy nem megy majd magától. Tudtam, hogy fájni fog, és hogy kisebesedhet a mellbimbóm. Tudtam, hogy a negyedik trimeszter nem piskóta, és hogy a mellem már nem csak az enyém lesz. De eltökélt voltam, hogy nekünk menni fog, mert ez a legjárhatóbb út számunkra. A bal kezem mozgássérült, ezért számomra a szoptatás volt a sok más pozitívuma mellett a legjobb megoldás arra, hogy önállóan elláthassam a babámat. Egy kézzel elképzelhetetlen volt számomra, hogy a tápszeres üvegekkel zsonglőrködjek – csavargassam a tetejüket, melegítsem, kitöltsem, tartsam, etessek – miközben a gyermekemet fogom. Ezért is csapott arcul az, hogy a szoptatás mégsem megy. És hogy mennyire nehéz.
Amikor a kisfiam megszületett, azonnal a hasamra került. Maga kereste a mellbimbót, és rácsatlakozott. A kórházban töltött napok alatt rendszeresen mellre tettem, de kezdtem érezni, hogy mennyire nehéz eltalálni a jó pozíciót, és azt ki is tartani. A kórházi ágyban nem tudtam kitámasztani a hátam, ami ettől egyre jobban fájt, kevés volt a párna, amit használni tudtam a kitámasztáshoz, pedig vittem sajátot és szoptató párnát is. Az egyik csecsemős azt tanácsolta, hogy engedjem el magam, lazuljak le, szoptassak úgy, hogy az nekem is kényelmes legyen. Nem tudtam elképzelni, hogyan tudnám ezt kivitelezni. Az egyik éjszaka végül a csecsemőosztályon odavezettek egy szoptatós fotelhez, mellre helyezték a kisfiamat. Az akkora megkönnyebbülés volt, hogy el is bóbiskoltam közben. Otthon sem javult a helyzet. Akkor már igazán elkezdett fájni a szoptatás, sokszor úgy éreztem, inkább szülnék még kettőt, csak hagyjuk ki a szoptatásból ezt a részt. Kisebesedett a mellbimbóm, éreztem, hogy sokszor rossz a technika, a pozíció. Hívtam a védőnőt, a szoptatási tanácsadót, hogy mutassák meg, hogyan csináljam jól. És amíg más tette mellre, jól is ment a szoptatás, nem is fájt, de én egy kézzel képtelen voltam jól mellre tenni őt.
Nem azért sírtam, mert fáj (pedig nagyon fájt), hanem azért, mert frusztrált, hogy van tejem, a kisfiam akar szopizni, minden adott, de egyszerűen nem tudom jól mellre tenni. Mardosott a bűntudat, hogy a kisfiamnak várnia kell, míg megtalálom a jó pózt. Ekkor stratégiát váltottam. Oké, nem baj, ha fáj, kibírom. Adok magunknak 4-5 hónapot, amíg gyarapszik, nincs gond. Aztán majd ahogyan nő, remélhetőleg jobb lesz. Ha nem, váltunk. Az első három hétben kipróbáltam mindent, ami eszembe jutott: száz párna a gyerek alatt, hogy a mellemhez közel legyen. Párnák a kezem alatt, hogy tartani tudjam őt megfelelő magasságban. Szitkozódás a szétcsúszó párnák miatt. Fekve szoptatás, ami nem ment, mert túl kicsi volt a mellem, hogy összeérjünk kényelmesen. Gyerek fölé hajolás és úgy rostokolás órákig. Férjemmel együtt négy kézzel manőverezés. Néha olyan nyakatekert pózokban tudott jól csatlakozni, ami az én izmaimnak fájt. De nem bántam, csak működjön és jusson tejhez. Három hét után kerestem egy gyermekágyas segítőt, mert a férjemnek dolgoznia kellett, én pedig még mindig elég gyenge voltam. Petra a második napján arra érkezett meg hozzánk, hogy a csap alatt hűtöm a kezem: nagy felületen leforráztam azt az oldalt, amelyik nem mozgássérült. Emlékszem, pont éhes lett a kisfiam, én ültem a lépcsőn, Petra a mellemre rakta, tartotta őt, miközben én a nyugtató habbal lefújt kezemet a levegőben lengetve próbáltam tűrni az égési fájdalmat. Soha nem éreztem magam annyira tehetetlennek, mint akkor. Azon kattogtam, hogyan lesz ez most? Hogyan fogok szoptatni, pelenkázni, öltöztetni? Mi lesz az éjszakákkal? Mivel a kézfejem és az ujjaim nagy része hólyagos lett, minden nagyon kilátástalannak tűnt. De a gyermekágyas segítőnk rengeteget segített. Jött, mellre tette a kisfiamat, pelenkázott, öltöztetett. Néha az én hajamat is megmosta, vagy segített levennem a ruhám zuhanyzás előtt. Ott segített, ahol kellett, pont annyit, amennyit kellett, és pont annyi tanácsot adott, amennyire szükségem volt. Azokban a hetekben, míg gyógyult a kezem, megtanultam mélyen tisztelni a testem, szeretni azért, amit elbírt, és még jobban szeretni magam. Annyira, hogy határozottan meghúzzam a határaimat bármivel kapcsolatban.
És bár nehezen kérek segítséget, most meg kellett tanulnom, hogy kell, lehet, és jó dolog is segítséget kérni. Nem volt más választásom. Nagy segítség volt az is, hogy Petra négy gyereket nevelt fel és szoptatott. El tudta mondani, hogyan változik majd Bende, hogyan alakulnak majd a szoptatási szokásai, és hogy tartsak ki, egyre önállóbb lesz, egy nap már ki fogja szolgálni magát, elég lesz csak felhúzni a pólóm.
És tényleg így lett. Idővel a kisfiam hozzánőtt a mellemhez, egyre ügyesebbek lettünk a szoptatásban. Fél éves korára már hálás voltam a kitartásunkért. Tudtam kényelmesen fekve szoptatni, és később gyakorlatilag csak fejen állva nem szopizott a kisfiam.
Nem mellesleg a szoptatás rengeteg más helyzetben is segített. Mai napig könnyebb altatni őt, hiába hordoztam ugyanis sokáig, egy bizonyos kiló felett már megérezte a hátam, derekam a terhelést. Képtelen lettem volna éjjelente ringatni egy kézzel, cicin viszont könnyen visszaaludt. Nyugodtabban is aludtam úgy, hogy együtt aludtunk, mert hallássérültként megnyugtató volt, hogy minden rezdülését megérzem, észreveszem, ha mocorog, sír, ébred. Nem féltem, hogy nem hallom meg, ha ébred.
A kisfiam most másfél éves, és még mindig összebújunk, ha kell. Számomra a szoptatás önállóság. Együtt töltött idő. Kapcsolódás. Kommunikáció. Pihenés, amikor nagyon fáradt vagyok. Néha sokszor terhes és nehéz, nem állítom, hogy mindig tökéletes. De egyértelműen megérte kitartani.”
Különleges közreműködőkkel

Barbara hívására olyan szakértők siettek a kampány támogatására, akik egész életüket tették fel az édesanyák és gyermekeik támogatására a fogantatástól egészen addig, amíg e diádok összeszokott, legyőzhetetlen párosokká válnak.

A kiállítás fővédnöke: Sevcsik – Magyar Anna,  a Babagenetika Egyesület alapítója.

A koraszülött témakör szakmai mentorai: Nagy Lívia,  a Melletted a Helyem Egyesület alelnöke, érintett édesanya és Afonyiné Kaló Tünde laktációs szaktanácsadó, a GOKVI ápolási igazgató helyettese, a Melletted a Helyem Egyesület tagja.

A szoptatási témakör szakmai mentora: Czákné Varga Ildikó védőnő, laktációs szaktanácsadó, IBCLC.

Perinatális szakmai mentor: Rados Katalin szülésznő, perinatális szaktanácsadó.

Kommunikációs mentor: Dobiné Olasz-Papp Nóra anya-magzat kapcsolatanalítikus, a Válaszkész Szülők Egyesületének elnöke

Fotográfus: Erberlingné  Somorácz Eszter 

Résztelek és további információk

Az érdeklődök a kampány és kiállítás részleteiről, programjáról és további helyszeneiről az esemény Facebook oldalán tájékozódhatnak:

Nem vagy egyedül kampány – esélyegyenlőség és kapcsolódás a szoptatásban | Facebook

A szövegek és a fotók felhasználása engedélyköteles, a forrás megjelölése nélkül felhasználásuk tilos.

Magzati diagnosztika

Intézetünkben kizárólag FMF (Fetal Medicine Foundation) minősítéssel rendelkező szakemberek végzik az ultrahang vizsgálatokat. Időpont egyeztetéshez kérjük, készítse elő az utolsó ultrahangos vizsgálati leletét. Az ultrahang vizsgálat teljes videó anyaga rögzítésre kerül, melyet egy email-ben küldött kódolt link használatával tud majd elérni és letölteni.

Korai ultrahang »
betöltött 10. terhességi hétig
26 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang »
11 - 13. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Első trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
11 - 13. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang »
18 - 21. terhességi héten végzendő
42 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
18 - 21. terhességi héten végzendő
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
54 000 Ft
Második trimeszteri genetikai ultrahang ikerterhesség esetén
kiterjesztve preeclampsia kockázatbecsléssel Dr. Benkő Zsófia FMF diplomás szülész-nőgyógyásszal ikerterhesség esetén,
a 18 - 21. terhességi héten végezhető
66 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
42 000 Ft
Ultrahangos vizsgálat másodvéleményhez ikerterhesség esetén
Más intézményben talált, vélhető eltérés esetén, terhességi kortól függetlenül
54 000 Ft
Terhességi ultrahang
38 000 Ft
Terhességi ultrahang ikerterhesség esetén
50 000 Ft
Terhességi kontroll ultrahang
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
28 000 Ft
Terhességi kontroll ultrahang ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
36 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal »
A legalkalmasabb terhességi kor: 25-35. hét között. A vizsgálatot szakképzett, szülészeti-nőgyógyászati szonográfus végzi.
Az ár tartalmazza a terhességi ultrahangot, írásos leletet, nyomtatott fotót, és a videóanyagot.
42 000 Ft
Babamozi 4D/5D felvétel terhességi ultrahang vizsgálattal ikerterhesség esetén
54 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat »
betöltött 20. terhességi héttől
42 000 Ft
Magzati szívultrahang vizsgálat ikerterhesség esetén
betöltött 20. terhességi héttől
54 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll
32 000 Ft
Magzati szívultrahang kontroll ikerterhesség esetén
előző ultrahangtól számított 2 héten belül
44 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
59 000 Ft
Genetikai ultrahang + magzati szívultrahang szűrővizsgálat ikerterhesség esetén
intézetünkben terhesgondozásban résztvevő kismamák részére, Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász »
71 000 Ft

A kombinált teszt Fetal Medicine Foundation (FMF) rendszerű kiterjesztett genetikai szűrővizsgálat, melyet a terhesség 11-13. hetében végzünk, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Down-szindróma és egyéb gyakori szindrómák szűrése.

Kombinált teszt »
11-13. terhességi héten végezhető, eredmény 1,5-2 óra alatt
59 000 Ft
Kombinált teszt ikerterhesség esetén
71 000 Ft
Szuperior Kombinált teszt-csomag»
Kombinált szűrés kiterjesztve első trimeszteri terhességi toxémia (preeclampsia) szűréssel
csak egyes terhesség esetén kérhető, 11-13. terhességi héten végezhető
71 000 Ft
Preeclampsia konzultáció
15 000 Ft

Az iGen NIPT szűrésekkel ön a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja születendő gyermeke egészségét. Bármely NIPT tesztünket is választja, a 99% feletti megbízhatóságon kívül komplex szolgáltatásra számíthat, sosem “csak” egy anyai vérteszt elvégzésére. Klinikai genetikusok, saját citogenetikai laborháttér és a legkiválóbb magzati diagnosztikus orvosok várják intézményünkben. Esetlegesen pozitív teszt eredmény esetén kedvezményes, vagy ingyenes invazív megerősítő vizsgálatot biztosítunk a választott teszt-típustól függően.

Legújabb és  legmodernebb NIPT tesztünk, a Trisomy Teszt COMPLETE a baba teljes genetikai állományát vizsgálja. A teszt kimutatja az összes kromoszóma számbeli eltérésének, valamint 100 feletti mikrodeléciós és mikroduplikációs szindrómának a kockázatát.

iGen TRISOMY TESZTEK - Kiváló európai NIPT tesztek minden igényre
Trisomy Teszt ALAP »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől
129 000 Ft
Trisomy Teszt XY »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől
149 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE »
11-19. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől
229 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA »
11-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől, SMA 10-12 munkanap
259 000 Ft
Trisomy Teszt SUPER »
11-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől, SMA és Cisztás fibrózis 10-12 munkanap
288 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

271 000 Ft
Trisomy Teszt COMPLETE SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag
301 000 Ft
Trisomy Teszt SUPER + Kombinált teszt kedvezményes csomag
330 000 Ft
iGen NIFTY TESZTEK - Több mint 11 millió elvégzett vizsgálat világszerte, az Istenhegyi Géndiagnosztika szolgáltatásaival
NIFTY-pro teszt »
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
225 000 Ft
NIFTY teszt ikerterhesség esetén
10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 5-7 munkanap
195 000 Ft
NIFTY-pro teszt + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

267 000 Ft
iGen NIFTY-pro teszt SMA + Kombinált teszt kedvezményes csomag

11-13. terhességi héten végezhető

297 000 Ft
iGen NIFTY teszt ikerterhesség esetén + Kombinált teszt kedvezményes csomag
11-13. terhességi héten végezhető
249 000 Ft
NIFTY-pro teszt SMA »
10-14. terhességi héten végezhető, eredmény NIPT 5-7 munkanap a külföldi laborbaérkezéstől, SMA 10-12 munkanap
255 000 Ft
iGen GENESAFE de Novo - Bizonyos gén-szintű eltérések szűrésére
GeneSafe teszt »
monogénes betegségek prenatális szűrése, 10-18. terhességi héten végezhető, eredmény 10-15 munkanap
259 000 Ft
Genetikai tanácsadás klinikai genetikus szakorvossal
Genetikai tanácsadás »

klinikai genetikussal: Dr. Tankó Lenke » | Dr. Varga Norbert »

32 000 Ft
A diagnosztikus értékű magzati kromoszóma vizsgálatokat méhlepényből vagy magzatvízből végezzük abban az esetben ha a kombinált szűrés, a NIPT teszt vagy a genetikai ultrahang ezt indokolttá teszi.
Méhlepény biopszia (CVS) »
eredmény egy hét alatt
180 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) ikerterhesség esetén
285 000 Ft
Méhlepény biopszia (CVS) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
165 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) »
eredmény három hét alatt
180 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) ikerterhesség esetén
285 000 Ft
Magzatvíz vizsgálat (AC, amniocentézis) kombinált tesztet követően
intézetünkben elvégzett kombinált szűrőteszt esetén
165 000 Ft
Prenatalis mintavétel
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
42 000 Ft
Prenatalis mintavétel ikerterhesség esetén
molekuláris genetikai vizsgálatokhoz
54 000 Ft
Prenatalis SNP array
magzatonként
260 000 Ft

A terhesség alatt terhességi cukorbetegség alakulhat ki a kismamák egy részénél, amely állapot a legtöbb esetben csak a várandósság idejére korlátozódik. Centrumunkban diabetológus és dietetikus szakemberek segítenek Önnek a terhességi cukorbetegség kezelésében.

Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft

Abban az esetben, ha a kismama korábban meddőség miatt – például ismétlődő vetélés esetén – immunológiai kezelésben részesült, akkor a várandósság alatt ezen a szakrendelésen történik a szükséges gyógyszeres terápia beállítása.

Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
42 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció Dr. Végh Judit vezető immunológus szakorvossal
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi konzultáció
személyes vagy online konzultáció
32 000 Ft
Terhességi immunológia szakorvosi kontroll konzultáció
személyes vagy online konzultáció
27 000 Ft

Minden olyan vizsgálat, amelyre a várandósság alatt szükség lehet: terhesgondozás szolgáltatásunk keretében nyomon követjük a magzat fejlődését, biztosítjuk a rendellenességek, veszélyeztetettségek és lehetséges szövődmények megelőzését.

Terhesgondozásunk a kötelezően előírt vizsgálatokon felül számos extra szolgáltatással kiegészülve várja a leendő szülőket!

Terhesgondozás ALAP csomag
490 000 Ft
Terhesgondozás ALAP ikerterhességi csomag
490 000 Ft
Terhesgondozás PRÉMIUM csomag
850 000 Ft
Terhesgondozás PRÉMIUM ikerterhességi csomag
780 000 Ft
TERHESGONDOZÁSI CSOMAGOK ÁRAI TRIMESZTERENKÉNT
EGYES VÁRANDÓSSÁG
Terhesgondozás - ALAP csomag Első trimeszteri részlete
180 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP csomag Második trimeszteri részlete
120 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP csomag Harmadik trimeszteri részlete
190 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Első trimeszteri részlete»
420 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Második trimeszteri részlete»
180 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM csomag Harmadik trimeszteri részlete
250 000 Ft
IKERVÁRANDÓSSÁG
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Első trimeszteri részlete
190 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Második trimeszteri részlete
130 000 Ft
Terhesgondozás - ALAP ikerterhességi csomag Harmadik trimeszteri részlete
170 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Első trimeszteri részlete
330 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Második trimeszteri részlete
220 000 Ft
Terhesgondozás - PRÉMIUM ikerterhességi csomag Harmadik trimeszteri részlete
230 000 Ft
KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK
Terhességi diabetológia szakorvosi gondozási csomag»

Az első cukorterhelés pozitív eredményétől, vagy fennálló cukorbetegség esetén folyamatos
telefonos konzultációk a szülésig.
55 000 Ft
Terhesgondozás egy alkalom
38 000 Ft
Magzati szívhangmonitorozás (CTG vizsgálat) »
kedvezményes ár, csomagos pácienseinknek. Hétfő 12:00-15:00, keddtől péntekig 8:00-15:00 óráig
14 000 Ft
Gyermekurológiai konzultáció várandós kismamáknak »
11 000 Ft
Csecsemőellátási/neonatológusi orvosi tanácsadás várandósoknak»
Tudatosan felkészülni a kisbaba érkezésére, egészség-prevencio
32 000 Ft

Tudatosan felkészülni a kisbaba érkezésére, egészség-prevencio

32 000 Ft
A kinesio tape várandós kismamáknak is ajánlott, ugyanis serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít, és segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az ízületeket.
Kinesio tape - első alkalom »
egy terület
6 000 Ft
Kinesio tape - kontroll ragasztás
5 500 Ft
Kinesio tape - plusz terület (/db)
3 000 Ft
Kinesio tape 5 alkalmas ragasztás bérlet
alkalmanként egy területre vonatkozik
24 000 Ft
Go to Top