urológus

Dr. Vargha Judit

Kategóriák: , |Címkék: , |

Az andrológiai vizsgálat során nagyon fontos, hogy pácienseink szorongását nyugodt körülmények között tudjuk feloldani és az összes felmerülő kérdésre részletes érthető választ szolgáljunk. Elsődlegesen férfi meddőséggel, férfiak szexuálisa zavaraival foglalkozunk, de szakmánk részét képezi a férfiak fogamzásgátlása és az idősödő férfiak hormonhiányos állapotaiból kialakuló betegségek kezelése is. Rendelésünkön biztosítjuk a nyugodt, intim légkört, ahol a beszélgetés négyszemközt, vagy amennyiben lehetséges a pár női tagjával együtt zajlik.

Dr. Weninger Tibor

Kategóriák: , |Címkék: , |

Minden páciensénél törekszik a kezdeti feszültség oldására dr. Weninger Tibor andrológus és urológus szakember, az Istenhegyi Géndiagnosztika Centrum andrológiai orvosi teamjének tagja. A bizalmas légkör kialakítása legalább annyira fontos a szakember szerint, mint az, hogy mindenkinél a legújabb irányelvek mentén kerüljön sor a diagnózis felállítására és a megfelelő kezelési módszer kiválasztására.

Dr. Takács Tamás

Kategóriák: , |Címkék: , |

Kollégáihoz hasonlóan dr. Takács Tamás is kiemelten fontosnak tartja az andrológiai ellátás során a bizalmas, elfogadó légkör kialakítását a rendelések során: érzékeny területről van szó, ahol a kezelések sikerességét is javíthatja, ha a páciensek nem szoronganak az állapotuk miatt. A kezdeti vizsgálati protokoll mindenkinél egységes, amit további labor- és képalkotó vizsgálatok követhetnek a későbbiekben. Ezután általában már egyértelműen kiderül, hogy mi lenne a páciens számára a legmegfelelőbb andrológiai terápia.

Dr. Kopa Zsolt

Kategóriák: , , |Címkék: , , |

Magyarországon a magánintézményekben eddig egyedülálló andrológiai szakrendelés vezetését vállalta el dr. Kopa Zsolt, andrológus és urológus szakember. Az intézményben zajló orvosi együttműködés során a legújabb andrológiai nemzetközi- és hazai szakmai irányelveknek megfelelően azonosítják és kezelik a férfimeddőségi problémákat.

Dr. Pirót László

Kategóriák: |Címkék: |

„Pályaválasztásomat egyértelműen a szülői hátterem határozta meg, hiszen édesapám a Vas utcai Kórház Sebészeti Osztályának vezetője, édesanyám pedig a Kútvölgyi Kórház Urológiai Osztályának főműtősnője volt. Az orvostudományon belül engem is a sebészeti terület érdekelt a leginkább, édesanyám pedig – saját tapasztalatai alapján – az urológiai pályát javasolta a számomra. A sebészet mellett a gyermekek kezelése vonzott a leginkább, és a mai napig is a gyermekurológia az a terület, amely talán a legközelebb áll hozzám”

Dr. Bógyi György

Kategóriák: , |Címkék: , |

Urológiai és andrológiai szakvizsgával és egészségügyi szakmenedzseri képzettséggel is egyaránt rendelkezik dr. Bógyi György, aki centrumunkban elsősorban a férfi meddőség okainak alapos kivizsgálásával, valamint gyógyszeres és műtéti kezelésével foglalkozik. A szakembert mindezek mellett merevedési zavarokkal is fel lehet keresni, segít továbbá a jellemzően 45 éves kor után jelentkező férfi klimax tüneteinek hatékony kezelésében is.

Dr. Albert István

Kategóriák: , |Címkék: , |

A véletlen hozta úgy, hogy az andrológiai pálya mellett döntött dr. Albert István, klinikánk andrológus és urológus szakorvosa. „Szerencsére egy kicsit sem bántam meg a döntésem, hiszen nagyon jó érzés segíteni azoknak a férfiaknak, akiknek valamilyen korábban ismeretlen okból nem lehetett gyermekük” – mondja a szakember, aki klinikánk meddőségi centrumának munkájában is aktívan részt vesz.

Go to Top