urológus

Dr. Weninger Tibor

Minden páciensénél törekszik a kezdeti feszültség oldására dr. Weninger Tibor andrológus és urológus szakember, az Istenhegyi Géndiagnosztika Centrum andrológiai orvosi teamjének tagja. A bizalmas légkör kialakítása legalább annyira fontos a szakember szerint, mint az, hogy mindenkinél a legújabb irányelvek mentén kerüljön sor a diagnózis felállítására és a megfelelő kezelési módszer kiválasztására.

Dr. Takács Tamás

Kollégáihoz hasonlóan dr. Takács Tamás is kiemelten fontosnak tartja az andrológiai ellátás során a bizalmas, elfogadó légkör kialakítását a rendelések során: érzékeny területről van szó, ahol a kezelések sikerességét is javíthatja, ha a páciensek nem szoronganak az állapotuk miatt. A kezdeti vizsgálati protokoll mindenkinél egységes, amit további labor- és képalkotó vizsgálatok követhetnek a későbbiekben. Ezután általában már egyértelműen kiderül, hogy mi lenne a páciens számára a legmegfelelőbb andrológiai terápia.

Dr. Kopa Zsolt

Magyarországon a magánintézményekben eddig egyedülálló andrológiai szakrendelés vezetését vállalta el dr. Kopa Zsolt, andrológus és urológus szakember. Az intézményben zajló orvosi együttműködés során a legújabb andrológiai nemzetközi- és hazai szakmai irányelveknek megfelelően azonosítják és kezelik a férfimeddőségi problémákat.

Dr. Pirót László

„Pályaválasztásomat egyértelműen a szülői hátterem határozta meg, hiszen édesapám a Vas utcai Kórház Sebészeti Osztályának vezetője, édesanyám pedig a Kútvölgyi Kórház Urológiai Osztályának főműtősnője volt. Az orvostudományon belül engem is a sebészeti terület érdekelt a leginkább, édesanyám pedig – saját tapasztalatai alapján – az urológiai pályát javasolta a számomra. A sebészet mellett a gyermekek kezelése vonzott a leginkább, és a mai napig is a gyermekurológia az a terület, amely talán a legközelebb áll hozzám”

Dr. Bógyi György

Urológiai és andrológiai szakvizsgával és egészségügyi szakmenedzseri képzettséggel is egyaránt rendelkezik dr. Bógyi György, aki centrumunkban elsősorban a férfi meddőség okainak alapos kivizsgálásával, valamint gyógyszeres és műtéti kezelésével foglalkozik. A szakembert mindezek mellett merevedési zavarokkal is fel lehet keresni, segít továbbá a jellemzően 45 éves kor után jelentkező férfi klimax tüneteinek hatékony kezelésében is.

Dr. Albert István

A véletlen hozta úgy, hogy az andrológiai pálya mellett döntött dr. Albert István, klinikánk andrológus és urológus szakorvosa. „Szerencsére egy kicsit sem bántam meg a döntésem, hiszen nagyon jó érzés segíteni azoknak a férfiaknak, akiknek valamilyen korábban ismeretlen okból nem lehetett gyermekük” – mondja a szakember, aki klinikánk meddőségi centrumának munkájában is aktívan részt vesz.

Go to Top