Genetikai ultrahang vizsgálat

Önkéntes kismamákat keresünk genetikai ultrahang vizsgálatok demonstrálásához

Kedves Kismamák!

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum várandós kismamákat keres a Fetal Medicine Akadémia szülész-nőgyógyász orvostovábbképző tanfolyamára ultrahangos mérések demonstrálásához. A rendezvény időpontja 2017. május 25. 10:00, helyszíne Siófok, Hotel Azúr. Első és második trimeszterben lévő kismamákat egyaránt keresünk.

Információk első trimeszterben lévő jelentkezők részére

8-10 fő első trimszteres kismamát keresünk a kombinált szűrés demonstrálására. Az első trimeszterben lévő kismamák közül azoknak érdemes jelentkezniük, akik 2017. május 25-én 12-13 hetes terhesek lesznek, de az alkalmasság elbírálásához feltétlen szükséges megadni az alábbi adatokat:

  • Utolsó menstruáció első napja
  • Az utolsó ultrahang vizsgálat dátuma
  • Az utolsó ultrahang vizsgálaton mért CRL érték (ülőmagasság)

A tréning során a kismamák genetikai ultrahang vizsgálaton vesznek részt, melynek keretében a kurzusvezető az ultrahangos mérések nagy pontosságú kivitelezését ismerteti maximálisan 30 orvos részére. Egy-egy kismama vizsgálati ideje a normál ultrahangos vizsgálat hosszát lényegesen nem haladja meg, és a szokásos ultrahangos vizsgálatnál nagyobb fizikai megterheléssel nem jár.

A demonstrációban részt vevő kismamák részére Centrumunk ingyenes kombinált tesztet biztosít 34.000 Ft értékben. A teljes értékű kombinált tesztet a rendezvényt megelőző napon az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban végezzük el, eredményét a rendezvény után közöljük.

Információk második trimeszterben lévő jelentkezők részére

Összesen mintegy 20 második trimeszteri kismamát keresünk. A második trimeszterben lévő kismamák közül azoknak érdemes jelentkezniük, akiknél 2017. május 25-i héten lenne esedékes a 18. heti ultrahang vizsgálat.

A tréning során a kismamák teljes értékű ultrahang vizsgálaton vesznek részt, melynek keretében a kurzusvezető az ultrahangos mérések nagy pontosságú kivitelezését ismerteti maximálisan 30 orvos részére. Egy-egy kismama vizsgálati ideje a normál ultrahangos vizsgálat hosszát lényegesen nem haladja meg, és a szokásos ultrahangos vizsgálatnál nagyobb fizikai megterheléssel nem jár.

A demonstráción résztvevő kismamák részére ingyenesen végezzük el a teljes értékű második trimeszteri ultrahang vizsgálatot. Az a második trimeszteri kismama, aki a tanfolyamon idő hiányában nem kerül megvizsgálásra, babamozi ajándékutalványt kap ajándékba.

Jelentkezés

Kérjük töltse ki az alkalmasság előzetes elbírálásához az alábbi űrlapot! Kolléganőnk munkaidőben visszahívja Önt további egyeztetések céljából. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Együttműködését köszönjük!

Teljes név:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Utolsó menstruáció első napja:*

Utolsó ultrahang vizsgálat dátuma:*

Az utolsó, de legkésőbb a 12-13. héten végzett ultrahang vizsgálaton mért CRL érték (ülőmagasság):*

Megjegyzés:

 

Térkép

Babagenetika Mozgalom